Stas Опубліковано: 24 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 https://youtu.be/e355-P003Go 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 24 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 https://youtu.be/jKP2ZXhecik 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 24 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 https://youtu.be/XwnDP8VKPuI https://youtu.be/DKDGxxfuk2w Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 24 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 Сегодня померили валец в голове подъёмы по 11.2 а под.в перекрытии 2.5 - ето хорошо)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 24 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 та да, не слабо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 24 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 Сегодня померили валец в голове подъёмы по 11.2 а под.в перекрытии 2.5 - ето хорошо)) а то я себе пробовал подъём 10,5 а в перекрытии 4,5 со степинью 9,5 овощь был 3-4 тисяч пытался ехать и скисал все было на солексе 41 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 24 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 а то я себе пробовал подъём 10,5 а в перекрытии 4,5 со степинью 9,5 овощь был 3-4 тисяч пытался ехать и скисал все было на солексе 41 ето шо за вал у тя такой был? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 24 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 Стас а что за валик, а то у меня валик 330 , на моем 1.7 пинает гдето 4.5-5 и далее. хотелось чуть ниже чтоб пинок был. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 24 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2015 ето шо за вал у тя такой был? он и есть фаза 330 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2015 Стас а что за валик, а то у меня валик 330 , на моем 1.7 пинает гдето 4.5-5 и далее. хотелось чуть ниже чтоб пинок был. сделай 2 или больше нз будет раньше но и верх уменьшется он и есть фаза 330 если он то подъёмы по 12 должны быть а не 10.5 если Гари делал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 25 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2015 Стас то такой вал. Т5 вроде как Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 26 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 Пришла головка на доработку - ворде как похожи дажи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 26 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 Надо тебе блок удлинить и колено))) И ставь себе)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 26 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 Надо тебе блок удлинить и колено))) И ставь себе)) не надо моя голова круче (наклон клапанов - более боевой) да всё остальное -боевое!)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 Нашёл свой старый мост - привёл в порядок(рессоры долой)) была проблемка с ускорителями на карбах вышли из положения - взяли жигулёвские диафрагмы вырезали по размеру из них а держатели изготовили заново из латуни (кому надо или интересно могу снять видио по изготовлению) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 11 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 Это старый мост от оды или жигульмэ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 11 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 Нашёл свой старый мост - привёл в порядок(рессоры долой)) была проблемка с ускорителями на карбах вышли из положения - взяли жигулёвские диафрагмы вырезали по размеру из них а держатели изготовили заново из латуни (кому надо или интересно могу снять видио по изготовлению) ОЧень интересно, это на какие карбы? Деллорто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 11 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 Там жеж написано если присмотрется Делльорто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 Это старый мост от оды или жигульмэ? мост наш на него перенесли с жугулёвского Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 11 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 с мембранами ускорителей деллорто поступил также, правда толкатель взял родной деллортовский и переделал его на разборной, просверлив и нарезав в нём резьбу под винт. пробывал ставить и мембраны с солекса, тоже работали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2015 тоже очень гуд но мы болт не хотели туда загонять а так я думаю яи теже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 19 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2015 увеличили производительность Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 20 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2015 а еще надо и в крышке проход под ОЖ доработать ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2015 с ож всё ок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2015 Круто. У меня для подобной цели есть двухсекционній газоновкий насос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз