Stas Опубліковано: 5 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 перетянули на постройку выпуска (паук+труба с бочкой) затем на постройку радиатора проверили тормоза я тянул бусом нажали при 40 буксир лопнул ну и я по такому принципу ежу и на турбовом и сзади волговские барабаны думали не хватает цилиндра но когда разобрали барабаны были синении то есть тормозит по городу хватает + привыкаеш и при драге вытормаживаюсь с 200 за 300м где то плавно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 5 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 + Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 5 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 последняя фотка в 226 посте мне очень нравится... кроме конечно же того, что там на каждом колесе по ТРИ гайки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 5 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 Ну, то ж перетяг) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 7 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 серпня 2015 первые нищяки 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 7 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 7 серпня 2015 Выпуск 4-1? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 9 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 Выпуск 4-1? Конечно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 9 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 Стас, с днём Рождения Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 9 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 Стас, с днём Рождения Спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 9 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 Я всегда удивляюсь как люди так варят. Для меня это искусство, смешанное с каким-то волшебством. Конечна там и оборудование и материалы высочайшего уровня и класса, но мастерство и проффесионализм тоже высочайшего уровня, и талант обязательно. С Днюхой тоже! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 9 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 Витя варит?? С днюхай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 9 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 заказы принимаете, присоединяюсь. С днюхой.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 9 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 + 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 9 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2015 Ото мне на сон грядущий))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
27-й Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 заказы принимаете, + хау мани? красотища... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 10 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 хау мани? красотища... мани бай бай Забейти в контакте Viktor Soara Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 мани бай бай Забейти в контакте Viktor Soara вопросов нет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2015 ++ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 15 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2015 произведение искусств. красотень Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2015 процесс 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 24 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 серпня 2015 ой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 серпня 2015 Чё-то вот только допёр))) На номере кусочек Запорожья остался Заготовка под радиатор? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 24 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 серпня 2015 Чё-то вот только допёр))) На номере кусочек Запорожья остался Заготовка под радиатор? да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 серпня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 серпня 2015 + 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 серпня 2015 думаю чо не так, немного подзабыл, теперь понял . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз