Liopold Опубліковано: 5 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2016 А у меня, сапожник бес сапог не че не ехает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
TITAN Опубліковано: 5 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2016 А у меня, сапожник бес сапог не че не ехает И это столичный мастер СТО? Чойто надо в консерватории . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 5 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2016 Я тоже такой же сапожник, на чужой машине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 22 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2016 http://dtp.kiev.ua/ukraina/item/6211-smertelnoe-dtp-moskvich-unichtozhilsya-o-pritsep-kamaza-odin-pogibshij-odin-postradavshij-foto.html#prettyPhoto камуто сегодня не повезло... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fantomas Опубліковано: 22 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2016 http://dtp.kiev.ua/ukraina/item/6211-smertelnoe-dtp-moskvich-unichtozhilsya-o-pritsep-kamaza-odin-pogibshij-odin-postradavshij-foto.html#prettyPhoto камуто сегодня не повезло... беда (((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 27 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2016 А я приеду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Ну что парни может в новом году встретимся , поболтаем часик другой кофе попьем , как всегда возле дядька Пушкина ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Можна, но врятли сегодня будет много народу. С2Н5ОН не даст покоя организму по крайней мере пару дней Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Можна, но врятли сегодня будет много народу. С2Н5ОН не даст покоя организму по крайней мере пару дней Давайте дату согласуем и все , на пример 7.01.17 на 12:00 в Парке , как вариант . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Давайте дату согласуем и все , на пример 7.01.17 на 12:00 в Парке , как вариант . согласен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Если верить синоптикам, то 7-го будет немного прохладно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Если верить синоптикам, то 7-го будет немного прохладно. ничего страшного не замерзнем , главное собраться , а раньше собирались и было около - 10 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Паш, там -23 обещают. Я всё равно на работе 7го. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 Паш, там -23 обещают. Я всё равно на работе 7го. Я просто предложил 7го , можна и 8 , или как согласуем . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 1 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2017 После суток не очень хочется на морозе тусоваться. А так встреча неплохо бы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 2 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2017 я вообще в Дрепре буду, давайте шоли как-то попозхже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 2 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2017 согласен Я только "за" только, скажем, на час, на два Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 14 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 14 квітня 2017 Шота походу Киев все... Лавочка прикрылась? В прошлом году мы где-то в 20-х числах марта встречались. А в этом году уже май близко, и никак... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 14 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 14 квітня 2017 Ясно что на паску все разьедутся, давай уже под конец месяца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 15 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2017 Если что то будет , то я подкачу . 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei41 Опубліковано: 15 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2017 И я подьеду. Спишимся после праздников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 16 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2017 шота я не понял, в какую субботу свидемся? может не привязываться к последней субботе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 18 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2017 Понятно, что под конец месяца. Это я так, заранее) Тем более, что 22 числа я работаю. Про 29 пока не в курсе, думаю, что свободен... Но ориентироваться можно на эту дату. На 29 апреля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 19 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2017 В 16.04.2017 в 06:29, NEPTUN сказал: шота я не понял, в какую субботу свидемся? может не привязываться к последней субботе? А че там понимать то))) на встречу своим ходом через гастроном у паши в багажнике расположимся до 29ГО время есть)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 19 квітня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2017 Ого якой шустрый! а если холодина с снегопадом? и если багажник не приедет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз