Ozzy Опубліковано: 28 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 2 даЧнега будет))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 28 серпня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 Ozzy у тебя нет дачи у тебя есть село. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 28 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 для меня это дача. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 28 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 так ты ж на свадьбу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 28 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 28 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 если кто захочет, привезу винилы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 28 серпня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2010 Эндрю, Тимми, Алекс Азлк и Покемон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 когда будет встреча?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 На сколько понимаю - встреча буде 25-того. Собираюсь быть, вроде все складывается, если не произойдет никаких форсов моржовых. Хотелось бы увидеть и лично познакомится с корифеями клуба, ну и не только, хочу увидеть как можно больше народу. Также со мной хочет приехать Санек, но пока по некоторым причинам не срастается, а может и получится еще. Нужны некоторые консультации по маршруту, но про это создам отдельную темку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 Вова, ждём) с меня бонусы для твоего Люкса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 Меня не будет - мне гипс только 1го октября снимут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 15 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2010 О, 25 это хорошо, а то я в эту субботу занят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 16 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 Буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 16 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2010 1000% буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 17 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2010 Скорее всего тоже буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 70% буду, если неотложных дел не предвидится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 Уже боюсь и по техническим причинам не смогу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romstr Опубліковано: 23 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2010 я буду - еду с троешины - могу подобрать. Всем привет!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 24 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2010 а время на которое планируется встреча в парке дяди Саши никто не указал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 24 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2010 НАРОД! Активнее! Наклёвывается мего встреча! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Simplissimus Опубліковано: 24 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2010 планирую быть. на 14.00,если не ошибаюсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 15 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2010 Когда встреча?? Я уже на колесах! Предлагаю провести пока снег не выпал, а то я еще не переобулся.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 16 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 Встреча проводиться каждую последнюю субботу месяца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 16 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 ну вот именно на это время и ожидается первый снег, если верить нашим метеорологам... ((((( Может немного раньше? Я думаю, что не один такой, без резины! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 16 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 Возьми себе М-145, если такая проблема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз