Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 кстати, нашет лехкова зада, а есле немного пригрузить зад, будет бестрей на розгон? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fuckel Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ridgik писал(а): кстати, нашет лехкова зада, а есле немного пригрузить зад, будет бестрей на розгон? если на старте не загребается то нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 О-о-о-оо-о-о... Гарненький)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ёлка-палка, точней не скажеш. Жаль авто, водила, ты цел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Siniy_Goblin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 если здесь пишет значит цел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да цел я палец на ноге только потянул Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Может будет интересно. Есть кузов в Вильнеце с доками. http://auto.ria.ua/auto_izh_642115.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо ну я лутше свой востанавлю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Стас писал(а): Спасибо ну я лутше свой востанавлю Как идут роботы по востановлению? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пока ни как потеплеет сниму двигло и начну вытягивать Сразу буду ставить на кабы 45 прейдётся переносить или уберать вакуум поставлю пластиковый капот и правую дверь сварю правельный паук Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 успею собрать то да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А вариант перекинуть мотор и трансмиссию в простого пирога не рассматривал? или не годится? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 плюс моего ижа ето рамная конструкция и передняя ходова как у 8-ки минус смещённые полуося один дленнее и я люблю свой апарат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 и я люблю свой апарат +1 Ето самое голавное! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fuckel Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SERG MARTIN писал(а): Ты будешь участвовать не первом этапе по драгу на Взлетке? Назовите дату! и где будет мероприятие (Одесса? пригород? как ехать?)Может получится рвануть поглядеть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Бракт ещё рано гдето с апреля начало мая Одесса в в районе двус столбов Как начнётся отпишу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fuckel Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ОК! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DVA Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 сильно, так все-же на восстановление? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да буду востонавливать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Продай клапанную крышку))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Бери с мотором Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Стас писал(а): Да буду востонавливать наверно не будешь :? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leader Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И чего за мотор? $$$ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз