Genadiy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Алекс писал(а): Печерск. Киквидзе 36 Ха!Сосед.Я на Дружбы народов 24/2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я вижу, с Печерска дохрена народа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Genadiy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ozzy писал(а): Я вижу, с Печерска дохрена народа... Дык район то блатной,вот вся крутизна я имею ввиду Москвичеводов,а не каких-то там крузеро или мерсоводов тут и проживают,а последние кстати тут просто живут.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Еще раз, киевляни! приезжайте на встречу. не филонте. на колесах, без. пофиг Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
aquvarius Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Святошинский р-н, ул. Зодчих возле обойного рынка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Robin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Печерск Кутузова 6 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bobnah Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Киевляники, с вами говорит самопровозглашонный президент Боярского филиала. Так как я из Боярки один то могу скзать что у нас в Боярке самый развитый филиал Москвичевского клуба. Потому что у нас есть свой клубный гараж, клубный живой уголок, клубный вело-транспорт и теплая вода *ай гоню* Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість pavel2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ул Луначарского, раен метро Левобережная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Garrymar Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Голосеевский. Московская пл. - будь она не ладная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну что киевляни, кто не приедет, тот "редиска" © джентльмены удачи) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість cosyak Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Юность и ещё раз юность!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
aquvarius Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Надеюсь на встречу со всеми! И очень буду рад знакомству! :wink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
aquvarius Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 По крайней мере я отменил все свои дела ради такого! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Ghost06 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Солома мой раен Соломенская площадь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Slavik! Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня походу наверно тоже солома Бульвар Лэпсэ можна сказать возле авто базара запчастей! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sh@itan Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 солома Михаила Донца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість wolf412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Шевченковский, Татарка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Нивки, Туполева (возле МРЕО) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 S@K писал(а): Святошинский р-н. Беличи массив Гараж в кировце? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ndrey писал(а): S@K писал(а): Святошинский р-н. Беличи массив Гараж в кировце? Совершенно верно, а мы знакомы??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вряд ли, у меня друг оттуда (ща правда живем рядом на туполева). У его бати был 2140 белый (по моему 646 гараж или около того). Отдал ему 5 лет назад, ковыряли два года вместе с корешем (может видел гонял по массиву с голубой подсветкой днища). Потом захотелось расти дальше - продали москвича (до сих пор кусаем локти (((() и купил Пежо-405. А я год назад купил Иж-412 с его подачи и теперь у нас две машины... Иногда подьезжаю в кировец подчинится и так водовки попить с товорищами. Увидишь синий и немного ржавый Иж-412 останавливай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всем привет!!! Я с Нивок! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість JekaGTI Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Соломенский р-н, Отрадный, ул. Донца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Вася Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Возле авторынка на бул. Перова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 JekaGTI улица донца 6, я там работаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз