SERGEYVFS Опубліковано: 10 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2015 Фафа Вадиму41, на нагорной, кричал, свистел - так и незаметил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 14 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 серпня 2015 катаюсь я вчера значит с Малосолом по соседнему с его кооперативу... и кого я вижу))) вообщем фа-фа всем)) Знакомые места, так и что, минивстреча состоялась ведь где мосек на 10м2 собралось более трех уже все - зачтено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 14 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 серпня 2015 Ну да))) там вроде 6 москвичей было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 26 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2015 Би-Би Фа-Фа Андрею Трансиверу в районе Жулян гдето в 10:40 я в среднем ряду,он обошел по левому но здаеться не заметил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 27 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня 2015 Би-Би Фа-Фа белому то ли 407 то ли 403 в понедельник под мостом на метро Осокорках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 2 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 2 вересня 2015 Кого я Вижу сегодня на набережной примерно 18,30 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 Катился по набережке, уставшый после работы. Неузнал багатым будеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 сегодня все в Киеве по дыму пробирались, жуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 Та я ваще утром с Сум приехал и офигел, думал на вокзале чёта сгорело, оказалось по всему Киеву, так чё это было, заметил много поливалок сутра колесило. Не Чернобыль часом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 Иванковский район вроде. Видел Валентина в дыму, а че видел даже в нем сидел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 Та я ваще утром с Сум приехал и офигел, думал на вокзале чёта сгорело, оказалось по всему Киеву, так чё это было, заметил много поливалок сутра колесило. Не Чернобыль часом? Ирпень,Буча,Гостомель,Бровары-торфяники горят,под Макаровым тоже вроди горят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 Горел лес меж зазимьем и броварами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 3 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 вересня 2015 Горел лес меж зазимьем и броварами. А у нас в парке ничё не горело? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 4 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2015 горело, подпал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 12 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2015 Фафа Музикбою на подьезде к Академу, часов в 9 вечера сегодня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 12 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2015 о, и я часов в воесемь вечера на акдеме пролетал))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 13 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2015 Фафа Музикбою на подьезде к Академу, часов в 9 вечера сегодня Да, был там))) ехали с/ралли в Ирпене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 13 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2015 Да, был там))) ехали с/ралли в Ирпене. Это я на гольфе тебе сигналил, когда ты с поворота новобеличей выезжал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 13 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2015 Это я на гольфе тебе сигналил, когда ты с поворота новобеличей выезжал. а я думаю, кто сигналит))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 17 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2015 Фафа Роме сегодня часиков в 9-20 в раене индустриалки. Я на встречу ехал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 22 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2015 Мах-мах сегодня Виктори13 на Теремах 2 в районе 11:00,замечен при перевозке мешка-тихоход покрасился! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 22 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2015 Было дело, два мешка сладких. А ты на чём был? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 22 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2015 Я на свох 2х,ждал "рогатого" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 26 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2015 Би-би Garri-G вечером на Кумача,поворот на Нежинскую от Лансера Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 27 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 листопада 2015 Би-би Garri-G вечером на Кумача,поворот на Нежинскую от Лансера Биби я был на Garri-G авто 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз