GreenMile Опубліковано: 1 серпня 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2020 17 минут назад, DАКАR сказал: Короче я так понимаю, что привод надо искать на разборке, а не покупать новый Ага, разве что это не из запасов СССР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 1 серпня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2020 1 минуту назад, GreenMile сказал: Ага, разве что это не из запасов СССР. промотнусь на авторынок - узнаю что почем и от куда, а потом на разборку попробую сгонять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WOODCROWN Опубліковано: 17 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2021 Доброго всім дня,я розумію що це 100 раз почалось і обговорювалося але в мене не сходитися...прошу поради оскільки практики 0.При установці нового комплекта БСЖ на 2715 иж. (Після капремонта мотора) як мені виставити новий трамбльор по мітці ВМТ чи по МЗ.Дякую всім за відповідь! Виставив все по ВМТ мітки співпали на клапанах,на приводі трамбльора прорізь паралельно блоку...все підключив як написано ...але грішу на то що треба було на мітку мз виставляти.Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 17 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2021 при правильно выставленных метках бегунок должен смотреть на провод первого цилиндра. всё должно запускаться с пол оборота. если не заводится значит что то не правильно сделано. самая распространённая ошибка это трамблёр выставляется на первый цилиндр а такт сжатия на двигателе выставлен в четвёртом. за четыре такта метки на двигателе совпадают жважды. пару раз попадались трамблёры с неправильными валами. то есть у него бегунок смотрит куда ему нравится. тогда трамблёр вынимается вместе с приводом и потом втавляется уже как надо вместе с приводом. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WOODCROWN Опубліковано: 17 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2021 Бегунок на першому циліндрі ,трамбльор москвічовський тадем ,провода 1342 портів часової стрелеки.Тому прошу поради куди має дивитись метка на валу при виставленні зажиганія трамбльором на ВМТ чи на ту першу МЗ. Можливо сьогодні ще до карбюратора гляну ... Можливо проблема не в новому БСЖ Дякую. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 17 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2021 55 минут назад, WOODCROWN сказал: на ту першу МЗ. /\ /\ /\ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 17 березня 2021 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2021 да. на первую метку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз