Перейти до вмісту

tyninger

Москвичеводи
  • Публікації

    202
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    1

Усі публікації користувача tyninger

  1. Це норма. В нас на підприємстві 15 машин на газі і статистика така , що від -5 до +5 (ну умовно) найкраща тяга і нормальна витрата газу. Вже при мінус десять росте витрата газу і в жару теж жере газ. Все ГБО в нас другого покоління.
  2. tyninger

    Продам М-2141

    https://www.olx.ua/obyavlenie/na-detali-2141-2-shtuki-IDqSltQ.html#19e2586de2 продаються доки з залізом на синій 2141
  3. tyninger

    Внедряю двигатель с golf 2.

    В мене на таких свічках була краще тяга і помітна економія палива - особливо взимку.
  4. tyninger

    Продам Москвич 2141 1.7

    Вибачте за флуд, але не втримався, мій 2141 з 1,5 -10л. помісту 6,5=6,7 на тарсі, зараз катаюсь на пасат б2 1,8л(карб) 7,5-8 по місту і 6-6,3 на трасі....в обох випадках тяга нормальна.
  5. А що не так з цим дозатором? Теоретично має працювати, та і на драйві читав позитивні відгуки?
  6. tyninger

    Продам АЗЛК-2901

    ....ціну забув вказати...і телефон)))
  7. Їздив на всьому цьому - закидайте мене шапками, але в цілому москаль виграє(хоча 1,5л малувато(1.7 повністю хватає ...про 1,8-2.0 можна і не говорити) , але і ауді 1,6 не набагато кращий, 1.8 звичайно рулить. Мож в мене сорок перший не такий )))) але він нормально рулиться і набагато комфортніший за опонентів, тільки одна реальна проблема(і про неї всі згадують - це торпедо, хоча це "лікується без великих "вливань"). Зараз маю в придачу до москаля ще і пассат б2 хетчбек - набагато жорсткіший за москаля і відповідно програє в комфорті однозначно!!! Зубило - технічно нормальне авто, але недолугий салон закопує всі можливі переваги перед ауді і 2141. Мінус ауді - це запчастини - повірте, що з 2141 простіше і дешевше...Скорп как всегда прав - смотреть в сторону свежей ино.....кому близько до кордону беріть ще "зовсім живого" литовця за 1.5 косаря.
  8. tyninger

    Продам М-2141

    влаштувати там наскрізну корозію...як варіант...і їздити до повної корозії кузова))))
  9. tyninger

    Продам М-2141

    маю техпаспорт і номера нового зразка на синій 2141, може кого зацікавить. Номера "чисті", власник - бабуся( скоріш за все вже не з нами). Переписка з такими доками звичайно "проблемна"))) але кататись без лишніх питань можна.
  10. ...чому вклейка не варіант - ішли ж з конвеєра "сорокперші" із вклеєним склом і нормально вони ходять, я ососбисто жодного разу ніде не чув і не читав скарги власників "сорокперших" на влеєне скло.
  11. Потрібні частини кузова що вказані на малюнку: нижня частина стійки де дверні завіси з лівого боку(та що закрита крилом), нижні задні частини передніх лонжеронів та рамка лобового скла(хочаб бока і низ), передня права частина днища. Якщо є кузов на "порізку" то відпишіть в "лічку"., або передзвоніть /095-047-два один п'ять сім/ завтра зранку( з 7.00), бо якби питання термінове
  12. tyninger

    Обьявы из инета (автомобили)

    Отож і воно, багато фарби...залито добре.., а косяків під фарбою аж рябить.
  13. tyninger

    Выбор краски на полный перекрас

    мобихел требут правильного растворителя(желательно фирменный), подтек не очень страшен, а вот шагрень ручкам даст работы.
  14. tyninger

    Выбор краски на полный перекрас

    ..підтримаю про краще "базу і лак" , але набагато дорогше і готувати під базу треба дуже ретельно бо всі какашки проявляться. Дешевше буде в два етапи - два шари акрилу, на другий день перетерти тисячкою і лак в два(не товстих) шари. Тоді тільки полірнув і буде краса.
  15. tyninger

    Выбор краски на полный перекрас

    Бери міпу - вона простіше а роботі ніж мобіхел і там банка більший має об'єм. Полірується добре. Мобіхел то для профі -без нормальних навиків попливе струмочками. Міпу як по книжці - 1. напил(ріденькою) 2. Перший шар. 3. Через хв 15-20 заливаєш. Треться і полірується нормально. Головне врахуй температутру повітря -оптимально 18-22 по цельсію. При 35 по цельсію норм не пофарбуєш -треба знати добре розчинники. Даю рекомендацію, так як викрашую по 5-10 банок щомісяця. Мобіхел дає кращий результат (візуально). але дуже примхлива в роботі - ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРОФІ. Обов'язково перед фарбуванням випробуй хоч би два різні розчинники - від розчинника дуже багато залежить! А ще краще - візьми пару літрів пива і до нормального майстра на консультацію))
  16. То може якесь оголошення чи банер на сайті повісити на недільку - другу із проханням до колег по форуму. Може це хоч якось подіє. Може народ прийме осмислить зрозуміє і не полінується....
  17. Шукаючи деякі запчастини в барахолці , наткнувся на дивний факт - в багатьох назвах тем вказані запчастини, які в самій темі відсутні(очевидно, що продані..) . Розумію. що то" лишня" і дурнувата робота для адміністрації, але треба з цим навести лад. Продавці мають слідкувати за своїми темами - пару балів попередження все швидко поставлять на свої місця. Така невдача мене спіткала як мінімум у двох десятках тем...напрягає однако..
  18. Вопрос срочный. Помогите купить и переправить сей девайс http://donetsk.don.olx.ua/obyavlenie/opory-perednih-stoek-amortizatorov-subaru-IDdRlyc.html#92ef448709 ..работают ли перевозчики и т.д. Если есть совет, в личку. Заранее благодарен.
  19. http://moskvichavtozapchast.com.ua/products/77/2/?brand=10 здесь дешевле !!!!!!!
  20. Сделай сам. Или закажи рукастым пацанам.
  21. Рішення звичайно за тобою, але , маючи мільйон км за кермом на різних авто і на вісімці і на дев'ятці і на пріорі і норм іномарках, запитаю тебе : 1. Вісімка машинка в мінімальній комплектації ? 2. Ця машинка з великим пробігом ? 3. Їй багато років і вона зроблена з металу не найкращої якості ? 4. Комфорт водія забезпечений ? 5. Комфорт пасажирів забезпечений ? 6. Це дуже-дуже гарна тачка ? 7. Пасивна безпека на належному рівні ? 8. Є можливість використовувати ГБО без втрати функціональності салону(багажника) ? 9. Вона схожа на сімейне авто ? 10. Якщо порівняти її ергономіку, ексер'єр, інтер'єр,ціну експлуатації(ремонт,паливо) та ходові якості - вона поза конкуренцією ?
  22. ...буду сперечатись до останнього патрона... краще мрія ніж ОБЛОМ.. так чекав так лілеяв і шарах...?? згоден , що вісімка досить вдала машина, але це НЕ СІМЕЙНЕ авто. Теж не повірю, що кузов в ідеалі - якби вона простояла в сухому теплому гаражі 20років,то да, але вона наїздила по наших дорогах 400 тисяч !! ...навіть якщо зараз нічого не видно, то дуже скоро повилазить і тоді або продаси недорого або прийдеться вкластися в неї.
  23. Вставлю свої п'ять копійок : мав 2715 , 2140, 2108 , зараз 2141... за 2500у.е. навіть не дивись на вісімку, бери файного 2141 і радій життю. Якраз в мене машинка "сімейна" і я чітко зрозумів ВЕЛИЧЕЗНУ різницю між 2108 і 2141. Різниця одна -вісімку легше продати і ВСЕ. Дитяча мрія ??? дитинство то давно минуло !!!
  24. так так так, а то вже "мега" в Луцьк дісталась - на ринку автозапчастин мотора типу на сухо ганяють..три тисячі сімсот сорок два поста - 90% срач. Пропоную проголосувати за її видалення.
×
×
  • Створити...