katuha Опубліковано: 27 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2014 о,спасибо,точно =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 10 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Немного добавилось ремонтов =) http://www.drive2.ru/l/3900220/ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 10 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 И где мой торт? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 10 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 И где мой торт? В это раз я написала "очень хороший дяденька" =) Здесь на форуме, могу написать что с тормозами мне помогали Нептун,Бенд но больше всего помог viktori13, за что ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 10 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Я про спор о сцеплении. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 10 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Я про спор о сцеплении. А, ой... а шашлык пойдеть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 10 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Запросто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 10 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Запросто. значит договорились,созвонимся =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 10 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 5 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 грудня 2014 Шашлык и тортик состоялись. Фото с телефона. 6 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 5 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 грудня 2014 И шашлычек под тортичек-вкусно очень! Кэт ты отогрелась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 5 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 грудня 2014 Э слюшай зачем дразнишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 5 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 грудня 2014 спасибо за шашлык и компанию!))) я особо не замерзла... но вроде отогрелись))) а вы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wow cool Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Девушка ЗАЗовод - это прекрасно! Побольше бы таких барышень на дорогах. Умничка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 6 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 /quote]спасибо))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Офигеть!!! Торт - вообще супер, стильно! Молодец!!! Один вопрос, на капоте, возле бутылки водки, - трава? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Это жевательная трава а не вдыхательная) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 В смысле курительная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Офигеть!!! Торт - вообще супер, стильно! Молодец!!! всем чатом дизайн придумывали мыж плохого не придумаем! 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 6 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 даааа.... траваааа.... Вот еще фоточки)) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Да-а-а!!! было класс!!! Когда повторяем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 А я хочу посмотреть на "рожевого" живьём. Посидеть в кресле за руль подержаться. Токо хз когда я следующий раз буду в "гостях" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wow cool Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 +1 к желанию прокатиться на Жужике В свою очередь дам прокатиться на своем У меня комплексов нет по этому поводу А вот один мой знакомый на похожую просьбу сказал: "Может тебе еще и жену свою вы*бать дать"? Как-то не срослась у нас потом дружба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 6 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Воу воу, палехче! Я в свой тоже никого за руль не пускаю, кроме редких случаев при особой необходимости. Так что покататься можно на нем в качестве пассажира)))Ром, седня как раз водила экскурсию по Мариинке и тебя вспоминала))) Приезжай еще!))Виктор, да, мясо лишним не бывает))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 7 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 грудня 2014 Ненене. Достаточно будет только подержаться. Без тест-драйва. Я и в свою особо то никого не пускаю, так что с этим тут понятно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз