katuha Опубліковано: 17 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Ты прекрасна спору нет! Жаль что я уж старый дед! Ваша старость не беда, в ней же мудрость велика)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Limon (SumY) Опубліковано: 17 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Ты прекрасна спору нет! Жаль что я уж старый дед! Да реально очень красивая девчонка ) Мне тоже нравится ) Мне бы такую девушку ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 17 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Катюша!!! Так держать, а мы поможем. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 17 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Катюша!!! Так держать, а мы поможем. Спасибо Вам ОГРОМНОЕ!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
M Power Опубліковано: 17 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Да реально очень красивая девчонка ) Мне тоже нравится ) Мне бы такую девушку ) НУ так вперед.. действуй!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 17 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Мне очень часто задают вопрос где такую или хотя бы похожую на меня найти, я затрудняюсь ответить, кого я знаю, их любят,ценят и никому не отдадут)))) думаю это везение судьбы или кто искренни ищет, тот всегда найдет)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
M Power Опубліковано: 17 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2015 Мне очень часто задают вопрос где такую или хотя бы похожую на меня найти, я затрудняюсь ответить, кого я знаю, их любят,ценят и никому не отдадут)))) думаю это везение судьбы или кто искренни ищет, тот всегда найдет)) И жить с такой в гараже можно.. Неприхотливая)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 19 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 лютого 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 19 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 лютого 2015 " Забивай и Крути" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 19 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 лютого 2015 А фотку кто делал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 19 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 лютого 2015 А фотку кто делал? мой знакомый http://vk.com/trsdesign Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 19 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 лютого 2015 Классная подборка на память. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 19 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 лютого 2015 Ага))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 20 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 а когда будет фотка где ты отбиваешь молотком этот нефеншуйный глушитель? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 20 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 Дим, может в этом году... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 помахал сегодня ручкой на Лебедева-Кумача) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 5 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Ага! я увидела))) но поздно додумалась что можно ж остановиться и подвезти, ты уж извини) Домой спешила...) Ты в следующий раз активней маши, шоб мимо не пролетела))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Ага! я увидела))) но поздно додумалась что можно ж остановиться и подвезти, ты уж извини) Домой спешила... Спасибо) мне все равно не в ту сторону) я просто с далека заметил и решил пофафакать рукой)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 5 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Ааа))) ясно)) взаимно фа-фа)))К стати, как он на звук? громко дырчит или не очень? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Та не так и много запорожцев встретишь, чтоб сравнить громко или не громко) Если б ты про Москвич спросила))) Но, насколько я могу судить, то не громко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 5 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 ну что первое заметил, машину или звук?)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 6 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2015 ну что первое заметил, машину или звук?)))) машинку) я просто навстречу шел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2015 ага) ну тогда норм) ато я все думаю что он громко дырчит...)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 14 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2015 Отчет за этот 2015 годhttp://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=23268&postdays=0&postorder=asc&start=520 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 14 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2015 Валентину вход сюда заблокируйте!!! ))) А то он увидит, что запорожцы валят. Белый Запорожец... на моих любимых дисках - ATS cup Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз