Macobley Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 Ура , с сегодняшнего дня можно свои водительские документы не возить с собой, автомобили ДАИ оснащены дополнительными сканерами для считывания информации по номеру кузова вашего автомобиля! Хотя правовые органы все же советуют возить с собой на первое время ксерокопии документов, так как система сканирования еще не отлажена! полная информация тут: http://www.calend.ru/holidays/0/0/28/ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 а у вас вся спина спереди..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garik_412 Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 ...блин, попался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tyninger Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 ...розвів-)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparkle Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 ага круто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
yukon32 Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 Не, ну москвичеводы какие-то "неведущиеся"! Вон на тазофоруме целая страница обсуждения первоапрельской шутки! Вот это народ повелся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 Та мы уже тут пуганые-перепуганные. Юзер "Victor" тут шороху наводил по поводу и без повода и без первого апреля, так-что нам не привыкать. А вот еще статья на автоцентре : http://www.autocentre.ua/news/Law/45267.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 Это все я на днях читал. Хотят читать чип на лобовом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
yukon32 Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 Та мы уже тут пуганые-перепуганные. Юзер "Victor" тут шороху наводил по поводу и без повода и без первого апреля, так-что нам не привыкать. И это хорошо, это радует... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 1 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2012 ну да) и без прав розрешили ездить с 5 лет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 5 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2012 хотелось повеселить чтоб жизнь, разукрасить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 1 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2016 Теме ап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 1 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2016 Блин а я думаю, че за фигня ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 1 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2016 Блин а я думаю, че за фигня ) Все новое хорошо забыто старое )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз