Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ХАЛЭПА!!!!!!!!!! Люди сегодня обнаружил пропажу правой части слепой морды!!!!!! пожалуйсто помогите с приобритением Решотки, очень надо!!!!! а то мой масик уже не слепой, а одноглазый а мне это не нравитсо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 одноглазый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ктото украл? или сама выпала? я этого и боялся когда свою делал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 та тут по нашим дорогам гдето потерялл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ЗАЧЕТ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 выход из ситуации Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ниче так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот на днях установил второй стаб спереди,Я даже не ожидал что такой эффект будет мне оч понравилось,ам. стал как-то инфомативней реагировать и устойчев при манёврах, (а что будет если на задний мост кинуть?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я себе хочу двойной, сзади стоит хочу и впереди кинуть еще посмотреть!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот чучуть для обозрения Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SergeDjora Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 какой красавец ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Дайош больше ракусов и в бОльшем разрешении, может на рабочий стол положу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-G это же еще не конечный результат?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 неа, еще многоооо мелких деталей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-G Супер! А в чем ты рисуешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 этот Масик сделан в 3D Max Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 люди а коунить надо пластмасса в багажник 2140 ? у меня есть и мне не нужна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serega Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-G эээхххх.......Мне надо,но долековато до тебя ехать а так бы забрал бы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-G Она сильно будет дребезжать от саба??))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Не будет Та что на заднюю панель кстати от люкса-редкость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYOK А чего не будет?? пластик же!!! Vovka-G Сколько хочешь за него?? Может на встречи заберу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 приезжай Ко мне на Десятую и сразу установим и заберёш а цена 72,50 гивасиков Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Vovka-G Ценник огонь!))) Но пока машина не на ходу, придержи тогда, как машину сделаю заеду померяем))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ок придержую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз