romchig Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Видать машинка на консервации была. Сейчас почти нет отлично сохранившихся кузовов. Ну разве что если только 90х годов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Предыдущий хозяин ездил на ней регулярно, но очень хорошо ухаживал. Сегодня поставил "новенький" руль, пластмаса вся целинькая. Просто сказка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сегодня поставили ручник от 41. Результат очень радует! А еще поставили брызговики, но не SPARKO Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 брызговики... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
падлец Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 блин прям мечта) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 На встречу приезжай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Уже точно будем ездить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість AlexRB Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 просто сказка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да тебе тоже грех жаловаться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я так посмотрю тут одни фанаты-москвичеводы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Roomer Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 диски с каким межболтовым расстоянием? С какими переделками установлены? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SergeDjora Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Roomer писал(а): диски с каким межболтовым расстоянием? С какими переделками установлены? ну-ну мне тоже интересно?а эт диски с бмв 5 ?а диски стали как родные?)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Addja Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Roomer писал(а): диски с каким межболтовым расстоянием? С какими переделками установлены? Это очень интересно. Т.к. у меня лежит литье БМВ. А там ведь 120. Все гадаю как поставить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Разболтовки не знаю. Отверстия в виде элипса. До этого стояли на 40 Мосике. Ширина 7 дюймов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот к такому москвичу из классики у меня самые хорошие чувства.. у моего папы такой был.... 73года.... все детство ездили на нем.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість MARSHall Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 видел сиё чудо вчера, очень понравилось. получил вдохновение для восстановления своего, машина супер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість red_devil1502 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да красивый и даже очень у меня первая машина была такой же москвич и цвет тоже был белый. а сейчас езжу на москвич 412 1979 года выпуска цвет рубин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 грамотный 412ый! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сегодня купили трапецию у labetthа, будем ставить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вот и трапеция... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мосик просто загляденье!!! Уже жду с нетерпением когда свой закончу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
labetth Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Надеюсь трапеция хорошо станет.. Я себе точно такие диски нашел Отпишусь как подходят )) Кстати шпильки родные стоят или длинные ?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Родные!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
*^PhantoM^* Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Поставили пружины под задний мост... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз