SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 береш молот и идеш выбивать зубы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 маловато Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 от пид...ры,я делал в своем универе в НТУ,думал вроде толковые ребята.а оказались неизвестно кто,мало того что отбили коромыло ,а я знаю как ето сделали + не помыли голову так как следует, так еще и заглушки повыбивали,больше никому нече не отдам делать шота!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а ты не мог сам разобрать голову и дать только чтоб шлифанули? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а я на что тут а, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а причем тут мог или не мог?я ж не на шару отдавал голову делать!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я зарекся никому больше нече не отдвать делать кроме провереных ребят!для етого форум и создан я щитаю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Poops писал(а): а причем тут мог или не мог?я ж не на шару отдавал голову делать!! иди к ним, говори что вы мне должны 2 оси и коромысло! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 коромысло я сам поменял как посоветовали ребята,и не я выбил заглушки,так как их уже до етого небыло!мне дешевле будет самому их заделать чем везти туда ,момент в другом как тада сбить с них денег,и причем не малых! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Poops, выношу устное предупреждение за множественные даблпосты, разъясняю - есть кнопка "Правка". Хочешь дописать - используй. Рискованное это дело просто заварить, если эти заглушки загнаны вглубь по каналу, то они его естественно будут перекрывать и как оно будет масло поступать. Попробуй проволочкой на сколько глубоко сорваны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Прошу прошение за высказывания!я проверял шылом около 10см насквозь,я просто незнал что там есть какието заглушки но об етом читал но незнал где они находятся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ты через кассу расчитывался? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 щас в магазинах чеки не дают ,какая там каса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 так ось насквозь просматривается или нет?может они внутри! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 щас нескажу насквозь или нет!проверю отпишусь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 тоесть должно быть заглушено 4 отверстия? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да все 4 заглушены.Ось в нутри полая.В эту полость подается под давлением масло для смазки коромысел,а с торцов она заглушена. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо,буду шота думать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lordorel Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 с каждой стороны заглушки, я когда то брал оси в маге, они что то не дорого стоили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да просто не хочется выбивать лишний раз!они у меня седят жестковато Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня была такая проблема с одной пробкой.Я тупо забил туда длинную алюминивую заклепку с расчета что если будет от давления вылазит то упрется в корпус.Три года ежу нормально.Два раза снимал крышку все нормально сидит на месте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 так длинную туда нельзя завтуливать,там же масло канал,до него около 10мм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я все это учитывал чтобы не перекрыло канал.Там каналы с одной стороны близко находятся а с другой чуть дальше от края.У меня была выбита пробка на оси впускных клапанов со стороны задней части головы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а ети заглушки в продаже вообще бывают? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я гдето на форуме встречал.говорили что бывают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз