Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну по ссылке с линзами на ближний понятно, а вот нафига кресты на дальный штото я непойму. Говориш два в одном хочеш ето ты собрался кресты с линзами в одну оптику ставить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я хочу сделать черную оптику с линзой, на днях приезжает моя оптика. также хочу похвастаться поставил себе диски с мазды. 14 радиус, ширина 6 вылет 35. сзади об подкрылок затирает, спереди сейчас поставлю проставки 9мм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 акуратно смотряца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Pashtet писал(а): 14 радиус ... Паша, ну ты то хоть не говори так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да радик пойдет хоть бы стекла поменял задних фар, а то уже выгорели... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 треугольники не поменяю, они выгорели в цвет кузова) а сами фонари надо пойти и купить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тогда и болтики на фонарях в цвет кузова надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А как же олд скул ? )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тогда новые шоб блестели, так даже лучше будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Паша машину надо занижать проставочки подошли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И какие шпильки таки поставил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Простаки подошли, только еще на передние колеса кинул 3мм проставачки. Шпильки купил с шагом 1.5 длиннее наших в два раза. Саныч, нужно еще две проставки на 9 мм, но это уже скорее всего через недельки две. Фотография как все выглядит сбоку прилагаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Красавчик!) Когда уже оптику покажешь на модулях!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Завтра заберу посылку, и буду браться за напильник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вытер слюни с клавы... Теперь его точно уронить нада. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Simplissimus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 смотрю, Паша, ты ее понемногу, но безостановочно тюнингуешь... мне нравится как выглядит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Pashtet писал(а): Простаки подошли, только еще на передние колеса кинул 3мм проставачки. Шпильки купил с шагом 1.5 длиннее наших в два раза. Саныч, нужно еще две проставки на 9 мм, но это уже скорее всего через недельки две.Фотография как все выглядит сбоку прилагаю. Респект Паштету! диски смотрятся на маське отлично,я бы даже сказал что они там стояли с завода. задние у тя затирают потому как у тебя ширина 6 дюймов.у меня ширина 5,5 и тоже иногда подтирает.Поэтому дядя Гарри не ставит себе подкрылки на зад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо Тарасу за оптику Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ксенон у меня покупай халява !! год гарантии !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Pashtet А сфоткай их с другой стороны плизз! Они на рынке продаются!? Просто мы такие на шестерку ставили, плохо светили!( Хотя у тебя линза)) Которая все меняет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Equilibrium Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сколько за оптику отдал??? Как там с размерами? ничего подгонять не надо? Я себе такие уже давно хотел... но вот найти нигде не мог Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Шпиёнские фото: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Красивый цвет! А паша в гараж как на праздник одевается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 эт он только с работы))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Красная шапочка, ты зачем фиолетовые чулки одела?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз