Сергей412 Опубліковано: учора об 15:36 Скарга Поширити Опубліковано: учора об 15:36 Куплю черепашку на карбюратор. Целую. Пластик или металл не играет роли. Чем дешевле - тем лучше. Здесь бываю не всегда. Лучше звоните (или в вайбер писать) П.С. Черепашку-ниндзя не предлагать. о99733-I998 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: учора об 18:28 Скарга Поширити Опубліковано: учора об 18:28 Надо бы ещё написать под какой двигатель черепашка нужна. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 13 годин назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 годин назад "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, космич сказав:" Надо бы ещё написать под какой двигатель черепашка нужна. ставлю вазокарб на запорожец. в связи с тем что классическая кастрюля не позволяет закрыть капот - нужна черепашка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
27-й Опубліковано: 9 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 9 годин назад десь валяється. якщо до вихідних не зхнайдеш - пошукаю. віддам безкоштовно 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 9 годин назад Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 годин назад Дякую. Буду ждать "16 хвилин тому, 27-й сказав:" десь валяється. якщо до вихідних не зхнайдеш - пошукаю. віддам безкоштовно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Lancer90 Опубліковано: 6 годин назад Скарга Поширити Опубліковано: 6 годин назад "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, Сергей412 сказав:" Дякую. Буду ждать В мене теж була десь, пошукаю, але штуцер відломаний здається там. Знайду то сфоткаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз