Перейти до вмісту

Продам свап Реномотора F3R для 2141

Recommended Posts

Доброго дня!Цікавий кому небудь свап Рено мотора F3R для 2141? Трохи некомплектний,але основні складові є. Двигун від лагуни,колокол, бак,проводка з москвича вся з мозгами,приборка,стартер,щеплення... Немає балки,радіатора,генератора. Придбати це все недорого і не є проблемою.Збирав все це щоб поставити в 2901 собі,але розумію що цього робити не буду. Тому продам. Ціна набору 500 уе. Фото не робив,все лежить в гаражі... Знаходиться в Сумській області. т.066 475 941  4

• Like 1
  • Upvote 1
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• 3 тижні потому...

Піднімем тему - Ап!

Купуємо чудовий свап!

Ціна така смішна, їй-богу,

За день поставив - і в дорогу!

• Like 1
Посилання на коментар

Мені от цікаво, дуже. Але я вагаюся, як усе це сюди відправити. Деливери у вас там далеко? Як що ще не продалося.

Посилання на коментар

Ще не продалося. Делівері працює. Ніяк не доберуся дотгаража щоб все те добро дістати і пофоткати.

• Like 1
Посилання на коментар

Хотелось бы побольше информации. Что есть, чего нет. Ну и фоток побольше.

Не знаю, надо оно мне или нет. С утра хочется, к вечеру уже сомневаюсь)). Этож потом ещё и техпаспорт менять. Как это делается? Ни разу такого не делал.

• Upvote 1
Посилання на коментар

"{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, космич сказав:"

Не знаю, надо оно мне или нет. С утра хочется, к вечеру уже сомневаюсь)). Этож потом ещё и техпаспорт менять. Как это делается? Ни разу такого не делал.

Якщо є лишні гроші та час,то я б рекомендував би.Документально робиться все за 1-2 місяці.По цінам,приблизно,інститут 1к,сертифікат відповідності переобладнання 3к + заміна техпаспорта (рік тому платив 700).

Посилання на коментар

Наверное я всё таки откажусь. Не время сейчас для таких трат. 

Но фотки посмотрел бы с удовольствием)))

• Like 1
Посилання на коментар

В 29.04.2024 в 20:24, космич сказал:

оформление растянуто во времени. тогда по деньгам кажется легче.

рано или поздно почти все 41е москвичеводы приходят к реномоторам или к ним стремятся. и газ на него по человечески ставится. 

так что, пока хочется и есть возможность - надо брать.

• Like 1
Посилання на коментар

Санёк, давай фотки. Или это продажа в слепую? Надо же видеть что покупать. Или уже всё продал? Или там нечего продавать? Или оно не свап?

• Like 1
Посилання на коментар

Двигун f3r722 ,занятий з лагуни. Як він робив я особисто не бачив,купував як у відмінному стані,наче з Хмельницького присилали. В циліндри залив масла,періодично провертав. Стоїть чотири роки. Всередині чистий.Двигун із сталевим піддоном. На ньому лагуновська проводка.

Кожух щеплення,лапи,стабілізатор,бензобак,кришки грм,повітряний фільтр,стартер,проводку ( в наявності вся: двигуна,підкапотна,там де пічка,підторпедна,до задньої частини) і т.д.- купувалось на розборці в Бєлгороді на кацапщині.

Корзина нова абсолютно,диск беушний,вижимний теж,в кожусі є.

Десь лежить блок керування двигуна і приборка. Знайду.

Чого не вистачає:балка, генератор,радіатор,шланги,патрубки,вихлоп.

Фото намагаюся додати,не виходить.

Посилання на коментар

Гуглфото есть? Ссылочку на альбом сделай.

Бензонасос в баке есть?

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...