SANYOK Опубліковано: 10 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня Доброго дня!Цікавий кому небудь свап Рено мотора F3R для 2141? Трохи некомплектний,але основні складові є. Двигун від лагуни,колокол, бак,проводка з москвича вся з мозгами,приборка,стартер,щеплення... Немає балки,радіатора,генератора. Придбати це все недорого і не є проблемою.Збирав все це щоб поставити в 2901 собі,але розумію що цього робити не буду. Тому продам. Ціна набору 500 уе. Фото не робив,все лежить в гаражі... Знаходиться в Сумській області. т.066 475 941 4 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 27 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня Піднімем тему - Ап! Купуємо чудовий свап! Ціна така смішна, їй-богу, За день поставив - і в дорогу! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 28 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня Мені от цікаво, дуже. Але я вагаюся, як усе це сюди відправити. Деливери у вас там далеко? Як що ще не продалося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 29 квітня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня Ще не продалося. Делівері працює. Ніяк не доберуся дотгаража щоб все те добро дістати і пофоткати. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 29 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня Хотелось бы побольше информации. Что есть, чего нет. Ну и фоток побольше. Не знаю, надо оно мне или нет. С утра хочется, к вечеру уже сомневаюсь)). Этож потом ещё и техпаспорт менять. Как это делается? Ни разу такого не делал. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 30 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, космич сказав:" Хотелось бы побольше информации. Что есть, чего нет. Ну и фоток побольше. Не знаю, надо оно мне или нет. С утра хочется, к вечеру уже сомневаюсь)). Этож потом ещё и техпаспорт менять. Как это делается? Ни разу такого не делал. Якщо є лишні гроші та час,то я б рекомендував би.Документально робиться все за 1-2 місяці.По цінам,приблизно,інститут 1к,сертифікат відповідності переобладнання 3к + заміна техпаспорта (рік тому платив 700). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 30 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня Наверное я всё таки откажусь. Не время сейчас для таких трат. Но фотки посмотрел бы с удовольствием))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 30 квітня Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня В 29.04.2024 в 20:24, космич сказал: Хотелось бы побольше информации. Что есть, чего нет. Ну и фоток побольше. Не знаю, надо оно мне или нет. С утра хочется, к вечеру уже сомневаюсь)). Этож потом ещё и техпаспорт менять. Как это делается? Ни разу такого не делал. оформление растянуто во времени. тогда по деньгам кажется легче. рано или поздно почти все 41е москвичеводы приходят к реномоторам или к ним стремятся. и газ на него по человечески ставится. так что, пока хочется и есть возможность - надо брать. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 6 травня Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня Санёк, давай фотки. Или это продажа в слепую? Надо же видеть что покупать. Или уже всё продал? Или там нечего продавать? Или оно не свап? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 6 травня Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня Воно є. Я бачив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 6 травня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня Двигун f3r722 ,занятий з лагуни. Як він робив я особисто не бачив,купував як у відмінному стані,наче з Хмельницького присилали. В циліндри залив масла,періодично провертав. Стоїть чотири роки. Всередині чистий.Двигун із сталевим піддоном. На ньому лагуновська проводка. Кожух щеплення,лапи,стабілізатор,бензобак,кришки грм,повітряний фільтр,стартер,проводку ( в наявності вся: двигуна,підкапотна,там де пічка,підторпедна,до задньої частини) і т.д.- купувалось на розборці в Бєлгороді на кацапщині. Корзина нова абсолютно,диск беушний,вижимний теж,в кожусі є. Десь лежить блок керування двигуна і приборка. Знайду. Чого не вистачає:балка, генератор,радіатор,шланги,патрубки,вихлоп. Фото намагаюся додати,не виходить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 6 травня Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня Гуглфото есть? Ссылочку на альбом сделай. Бензонасос в баке есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 6 травня Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня Скину по вайберу,ок? Номер нагадай тільки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts