dr. Shark Опубліковано: 22 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 Довго я думав завести бортовик і нарешті вирішив. І так начну: Машина куплялася несподівано,сиділи з дружиною пили каву і раптом вирішили купити машину для сім"ї так як фінанси не дозволяли купити якусь іномарку то думали що купити.Було три варіанти це:таврія,жигуль або москалик.зупинились на москвічу,купили газету і за пару годин я дивився на цього красеня: Припадав він пилом у минулого власника майже 5років,коли забирали то він ніяк не хотів їхати.Як вияснилося карбюратор був повністю забитий різним сміттям. Пізніше заїхавши на СТО де зробили були замінені передні амортизатори,масло,фільтри і зроблений розвал. З часом вирішив трошки змінити вигляд салону бо все було страшне і зачовгане,прикупивши тканини почав пробувати перетягувати салон ось що вийшло: дело было вечером-делать было нечего,вот что сделал: переклеил полочку до в разгаре роботы итог ітак почався сьгодні тюнінг вакуума ось пару фотокяк видно на фото переходнік вирішили не варити а на болти посадити нова решітка мого Масіка такой реакції тормозів я даже не очікував, тормозить дуже класно,і педаль інформативна.Короче робить все на 1000% краше ось пару свіжих фоток мого москалика ось пару свіжих фоток мого масіка наклеїв наклеїчку(сорі за якість фото) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rasp Опубліковано: 22 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 Круто-круто-круто! Салон бомба, честно говоря в первый раз вижу чтоб так в тему был синий цвет Только светодиоды в приборной панели наверное глаза выжигают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr. Shark Опубліковано: 22 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 Круто-круто-круто! Салон бомба, честно говоря в первый раз вижу чтоб так в тему был синий цвет Только светодиоды в приборной панели наверное глаза выжигают да в приборці ріжуть,планую на днях купити регуляр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 22 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 с чего ву и гтц? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr. Shark Опубліковано: 22 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 с чего ву и гтц? ауди100 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 22 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 Вітаю на форумі. Ти вже ту був , згадую цю історію, і машину , так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr. Shark Опубліковано: 22 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 Вітаю на форумі. Ти вже ту був , згадую цю історію, і машину , так? був на старому форумі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 22 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2010 Так, впізнавана машина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2010 работка по салону супер!!! за приборку лучше возми что нить с просвищающими цифрами и заинсталь))) какую ткань брал, как клеел, как натягивал и т.д.? сам мечтаю, но все ни как)) только потолок получилось. Мось - классный!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 26 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2010 Автівка гарна, руки роботящі, гадаю в тебе все вийде, фарту тобі і наснаги Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr. Shark Опубліковано: 28 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2010 работка по салону супер!!! за приборку лучше возми что нить с просвищающими цифрами и заинсталь))) какую ткань брал, как клеел, как натягивал и т.д.? сам мечтаю, но все ни как)) только потолок получилось. Мось - классный!!! Ткань не знаю як називається(головне щоб тянулась)Клеїв звичайно там секретунемає,все стає зрозуміло по ходу проклейки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr. Shark Опубліковано: 28 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2010 Автівка гарна, руки роботящі, гадаю в тебе все вийде, фарту тобі і наснаги дякую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 11 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 11 грудня 2010 да... салончик хорошо вышел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз