Анатолий 412 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 Так шо? Кто ещё в субботу на встречу? Шота маловато народу Типа АП 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 Я буду, хоть и оказался выходной))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 Лёха, Бродяга - ты где? Потом опять скажешь, что тебя никто не позвал Ты будешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 Привет! Я буду 100% И Ромчик с Бердянска поткатить должен!!!! 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валерий1203 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 я тоже приеду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 о нормуль банда собирается потихоньку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wikar Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Я буду точно. Думаю найду вас на стоянке без проблем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 В конце стоянки ищи, там где выезд, ближе к ДК "Юность". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wikar Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 P.S. Хто опиздает - бежит за "Старым Кахетти" 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wikar Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Ааа, так вот почему поближе к Амстору то, - чтобы было ближе бегать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Ну да, и там кафе есть на втором этаже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 ААА, ну тогда всё понятно. Так бы и сразу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Brodyaga Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Лёха, Бродяга - ты где? Потом опять скажешь, что тебя никто не позвал Ты будешь? Ну если : Планируется приглашение прекрасного пола, стриптиз, топлес, ну а дальше - на что договоритесь то как я могу не приехать . Правда не знаю во сколько с работы освобожусь. P.S. Хто опиздает - бежит за "Старым Кахетти" кажется я знаю кто само больше "опиздает ", и это не я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Ну вот, ещё одним человеком больше Как выше писал Саня - нормальная банда собирается Это радует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Ну вот, ещё одним человеком больше Как выше писал Саня - нормальная банда собирается Это радует. Эх! ПОШАЛИММММ))))) Жаль что все за рулями((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Ничё, мы и сосрулями пошалим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Шалунишки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 1,5 -> 1,7, сцепление "LUK", ГБО, Солекс, полосатая крышка "УЗАМ", "Фреза", РАР, Lukas. ЭСП, ПТФ "Vesem", боковые зеркала BMW + подогрев + эл.регулировка, моторчик дворников BMW. генератор Bosch 120A (пока в проекте), эл.привод замка багажника, эл.антенна. Вот это надо было первым пунктом поставить!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Ишь, глазастый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Кстати, тут родилось предложение , если захотите конечно, можно завалить всей толпой на картодром "Байконур" и хотя бы по заезду там отжечь. Впечатлений - море будет. Правда, сука, дороговато Суббота, выходной день, один заезд, 10 мин., если мне память не изменяет, будет стоить 95 грн., но зато... Газ в пол в повороте - на своих машинах такого не позволите, а тут в кайф!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Не, дорого! А я себе позволяю газ в пол и в поворот!))))))))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Та, скока той жизни?! А половой - ещё меньше Ладно, завтра разберёмся. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Та вы шо? Я с таким ценами затратами ни в один бюджет не влезу! У мну программа минимум Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз