NEPTUN Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 5 литров бенза... да дела...шой-то придумаем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 5 литров бенза... да дела...шой-то придумаем я понял ты будешь ну может пианист проснется припрет уже трое, а там еще кто то приедет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 четверо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 Попробую. приехать. но не машиной. я ее уже показывал. Сережкину машину хочу посмотреть) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 коль Народ собирается , и я приеду и Богдана с собою захвачу что бы 2 машины не гнать . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 мну не будет( мну на работе(( 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 мну не будет( мну на работе(( Юрчик! тя и так все знают ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 Юрчик! тя и так все знают ) эт даа)) :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 может мне на метро приехать поморозится ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Нада ехать! заодно и моторчик прогрею перед разбором полетов с протоком через печку,а то ковыряться с мерзлыми шлангами не охота Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Я надеюсь встреча на 14? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Похоже на 14:00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Ок, тогда буду потихоньку собираться. А то ещё надо машину переобуть, для завтрашней поездки.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Киевские и не только, москвичеводы НЕ ЗАБИВАЕМ НА ВСТРЕЧУ!!! сегодня в14:00 (для тех кто на 11тролейбусе, М.шулявка,или М.политехнический унив. парк А.С.Пушкину) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 эх, я не успею... буду по житомирке через часа три только ехать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 а ты тапок побольше надави, я попробую быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Mean, да ты вообще каждое утро возле меня проезжеашь, около 9 часов, в кишеню по утрам заходишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Я выхожу, на часок зайду к вам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Я собираюсь. Буду к двум, плюс минус минут 15 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Ну что там на встрече то?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Очень приятно всех было видеть, как ни странно много машин было, не ожидал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Mean, да ты вообще каждое утро возле меня проезжеашь, около 9 часов, в кишеню по утрам заходиш а у меня 2 кишени по дороге на бориспольской и на жд шоссе, у какой именно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Херасе сколько вас там! О_о Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 Летом когда тепло и комфортно фиг кого соберешь(я в том чесле) а в эту мрачную погоду нормально собралось-абсурд! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 29 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2014 а что ты думал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз