Pashka21251 Опубліковано: 22 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2016 На днях встретил роботягу с прицепом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 25 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2016 Это часом не клубная машинка ? http://vgolos.com.ua/news/u_kyievi_moskvych_vletiv_u_troleybus_foto_214079.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 27 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2016 Это часом не клубная машинка ? http://vgolos.com.ua/news/u_kyievi_moskvych_vletiv_u_troleybus_foto_214079.html Да не,это ж сарай стопудово рынки какието Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 10 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2016 Фафа, если не ошибаюсь, Гарри сегодня в 16часов на Курчатовского на пересечении с Запорожца. Такой Москвич тяжело не заметить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 10 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2016 Фафа Вадиму на железнодорожном шоссе около 18-30)Повеселила фраза про гольфа "давай машину собирай, хватит на всяком гамне ездить"))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 19 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2016 http://dtp.kiev.ua/kiev/item/4475-dtp-pod-kievom-v-vorzele-gruzovik-jac-protaranil-moskvich-foto.html#prettyPhoto Это не из наших случайно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 22 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 22 травня 2016 А кто ето такой быстрый на 41 обогнал меня возле маргаринки в сторону Московской площади? Я ему фа-фа но догнать несмог, трафик тормозил меня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 22 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 22 травня 2016 Вообще я в том районе обитают)) ;-) но мою машину знают все наверное)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 23 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2016 Все кого-то встречают, фа-факают кому-то... Я что, в другом пространственно-временном континууме езжу?( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2016 Все кого-то встречают, фа-факают кому-то... Я что, в другом пространственно-временном континууме езжу?( очень рано ездишь)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 23 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2016 Я думал я отдельный остров..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Комбивод Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 Продам отличные нализанные борбеты, нидораха. ПыСы: фа-фа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 Яну предложи, купит стопудов! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 Ух ты.. Мне как пара надо на прицеп будет))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 А я себе магнитолку возьму©))))) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 А я ГБО))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Комбивод Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 Яну предложи, купит стопудов! Ух ты.. Мне как пара надо на прицеп будет))) По ходу Ян не успеет. Шиномонтажникам, что рядом работают, тоже надо. Очень уж разглядывали И раз такая пляска, беру кресло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Фафа Сержу на подьезде к Московскому мосту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 А я вот кого недавно видел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 А я вот кого недавно видел... Зеленого в металике комби , я тоже частенько видел на 15 колесах ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 2 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 червня 2016 Паш, Я тебе в фафакнул на щербакова но был пешком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 2 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 червня 2016 Да я там был проездом ) И тебе фа фа . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 10 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2016 биби спортсмену)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 28 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2016 На Грушевского Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 3 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 3 серпня 2016 Стою вчера возле ТРЦ Полярный, смотрю гольф 4 серебристый едет. О, думаю, как у Тимохи... Потом присмотрелся к водителю - точно он) На последок еще номера высмотрел и окончательно убедился. Так что фа-фа типа) Вот так один москвичевод увидел другого. Но ниодин из них не был на москвиче) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз