jeka Опубліковано: 8 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2012 ну так наклейку надо так-то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 9 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2012 А я машины соклубников вижу проктичеки каждый день ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 10 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2012 интересный сегодня экземпляр встретил в Мэрлене. классика советского катафотинга. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 10 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2012 А я заметил что когда приежаю в мэрлин , там постоянно на стоянке будет стоять Москвич ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
novik_sasha Опубліковано: 11 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 червня 2012 ну так наклейку надо так-то так есть.... сзади на багаже налеплен) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 16 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 червня 2012 Привет Яну сегодня , встретелись в ашане Возле Ашана , стояли соседи =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 16 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 червня 2012 хы гы)) а я сегодня на соседней стоянке Ебицентра был)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 16 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 червня 2012 И в Епицентре я тоже был , заходил в авто одел ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 18 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 червня 2012 Фафа Пашке в ответ)) У меня если присмотреться на фото еще и гавариты горят - забыл выключить)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 29 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2012 наш? если да, то привет передают с http://mudak.at.ua Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 29 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2012 не Серега не наш ( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 25 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2012 кто знает чей синий комби, низко посаженый на белых разварках (или колёсах) нерозглядел видел 15 минут назад на позняках возле моста, ехал в спец ряду для маршкуток в сторону харька ну ООООООООчень понравился. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 27 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2012 Наверное с лоу клуба, если номера кировоградские http://www.drive2.ru/cars/izh/2125/2125/mrgaunt/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 28 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2012 Найдено на просторах инета) Кто по АС/DС штырится?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 30 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 липня 2012 Фафа Эндю в воскресенье в 21-40 на кардачах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 27 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2012 ФАФА 41вому на краснозвездном с наклейкой в 18-00 который разворачивался на первом светафоре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 6 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2012 ФА_ФА Сержу сегодня утром на улице Сырецкой ехал вверх на своём Соболе.время было 8-40. :cap: а я был на 21063,выезжал с заправки "Маршал" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 6 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2012 ,выезжал с заправки "Маршал" ти я бачу своїм уподобанням не змінюєш)) до речі то я не тебе десь неділю тому бачив краєм ока на перехресті Ризська-Шамрила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 6 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2012 ти я бачу своїм уподобанням не змінюєш)) до речі то я не тебе десь неділю тому бачив краєм ока на перехресті Ризська-Шамрила? возможно и меня мог видеть на бежевом ВАЗике 21063. а ты на чем то был? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2012 Мне вот лично на факалке пришлось разорвать провод. Много сегодня видел, но чето опознавательных сигналов не наблюдал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 6 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2012 возможно и меня мог видеть на бежевом ВАЗике 21063. а ты на чем то был? значить таки не ти, просто стояв іж із подібним кольором вже не було часу роздивлятися комбайн чи 412 - думав твій а я як завжди Шамрила - Ризська - Олжича - Фрунзе регулярно катаю на своєму на Маршалі інколи газом надуваюсь в них ціни завжди менші на 5коп ніж на стенді Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 Ныне мой опознавательный: это отпавшие штаны и хлопки при передаче верхъ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 значить таки не ти, просто стояв іж із подібним кольором вже не було часу роздивлятися комбайн чи 412 - думав твій а я як завжди Шамрила - Ризська - Олжича - Фрунзе регулярно катаю на своєму на Маршалі інколи газом надуваюсь в них ціни завжди менші на 5коп ніж на стенді Серега,мой ИЖ пока стоит в гараже. на Маршале бензин мне нравится и ценой и качеством. думаю,что и газ у них тоже должен быть хорошим. Ныне мой опознавательный: это отпавшие штаны и хлопки при передаче верхъ))) это на какой технике? ЗЫ. и тебе фа-фа в твоем дворе:стоял твой ХФорд бЭлый-белий. :bye: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 ФА_ФА Сержу сегодня утром на улице Сырецкой ехал вверх на своём Соболе.время было 8-40. :cap: а я был на 21063,выезжал с заправки "Маршал" Извини невидел, надо фаффаааакнуть добряче, что б услышал- увидел, остановился б поздороватся-потриндеть минутку вторую..... Удачи на дороге..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 7 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2012 Извини невидел, надо фаффаааакнуть добряче, что б услышал- увидел, остановился б поздороватся-потриндеть минутку вторую..... Удачи на дороге..... так я тебе сигналил,но гнаться не стал за тобой. в слендующий раз буду кирпичи бросать. :dirol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз