tommy412 Опубліковано: 19 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2014 У нас проставки из люминиевого сплава мега лёгкие продают. И не дорого. Точно не скажу, но что-то до 200 грн. 4 шт. мне вышли. есть 8 мм. но под заказ можно и больше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 19 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2014 Мій мотор? Ех..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 20 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2014 Остап думай, бо якшо зроблю то ціна буде ой ой ой ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 20 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2014 Ойойой? Ти ж для себе робиш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 20 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2014 все що роблю (навіть якщо не для себе) як для себе ) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 народ питання, хто робив своп двигла від якоїсь іномарки? скільки то коштує якшо реєструвати і т.п. від чого можна без особих ізвратів поставити двиг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 Від жигулів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 народ питання... пошукай в наших гаражах та на просторах Павутини Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 Думаю багато такої інфи на дріве.ру Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 пробував шукати так народ каже від меріна 123 ставити дізель ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 народ може сказати, щоб всі йшли вішатись... треба виходити з того, що тобі хочеться. у нас на форумі в 2140 вставили 16Ве від 10-го ТАЗа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 30 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2014 хочу економії пального, хочу шоб їздило і не ламалося ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 30 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2014 Экономия на москвиче? Не ломалось? О_о Это добро ломается даже в гараже 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 30 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2014 хочу економії пального, хочу шоб їздило і не ламалося ) дизельная иномарка 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 вобшем вчора приїхав до хати на евакуаторі, з евакуатора в гараж сам заїхав. Роблю наступні висновки: в жару вище 23 нема чого їздити по гірках. Треба ставити дефлектор на пропілятор + електричного карлсона перед радіатором. Печаль біда шо тут скажеш. -300 з сімейного бюдджету. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 От дефлетора толку нет на 412м. Карлсон перед радиатором нужная вещь в жару Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 Чювак! То шось не теє. Я от по центру цілий день свого мучу..і терпить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 Так власне шо я по обіздній пхався. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 Тим більше.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 Менше з тим, треба елктричного карлсона. ТИ вже свою дірку залатав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 8 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 липня 2014 Не. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 28 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2014 Ну що короткий звіт за довгий час, на вихідних був розібраний двигун. Що виявлено: провернутий вкладиш шатуна на колінвалі під четвертим циліндром. Стояв вкладиш 1.00 ну думаю заміню відразу всі наступні адже мав повний комплект в загашнику, народ ви б бачили моє здивування коли я побачив на решті 3 вкладиші 0.5 + до того під вкладиш був проложений папір (при такому про яку теплопередачу можна говорити) !, я навіть до такого не догадався б. Ну ладно до наступного ремкомплекту ще далеко і точити колінвал не було де, зробили вкладиші з міді і харчового алюмінію, все стало на свої місця і навіть завівся двигун. Цього тижня буду дозбирувати до кінця - скоро пробний виїзд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 28 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2014 зробили вкладиші з міді і харчового алюмінію - а це як? яка товщина? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
REDChupakapra Опубліковано: 28 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2014 мали фольгу мідну, товщина деть 0,15, звичайна банка зпід безалкогольного пива має 0.1 вроді - це харчовий алюміній. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2014 тоже цікавить. і хто це тобі такий мотор продав? чи це твій 408? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз