Elektrod Опубліковано: 14 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 березня 2012 мені потрібно тахометр, спідометр, лічильник подобової їзди,) от є варіант від 7-мки поставити панель! тіки незнати як влізе!або є варіант 8-ка або 9-ка_) Від вісімки стара панель без тахометра стає майже ідеально, і на попередній сторінці є фото приборки з 2110 стає з мінімальними допрацюваннями от тільки коробка потрібно щоб стояла вазівська, спідометр правильно показує. До того ж валяється в гаражі стара панель з вісімки вже підігнана під москвичовську приборку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 12 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2014 Вот https://www.drive2.ru/l/5209954/ как вариант. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
goga92 Опубліковано: 12 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2014 вот тоже с наших тем http://moskvich.net/topic/3266-%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%B4%D0%B5%D0%B4-%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B9-2901/page-12 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zveruga Опубліковано: 28 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 січня 2015 Подскажите коллеги!!! Приборка bmw-e -36!!! Хочу поставит датчик скорости!!! Какой будет в идеале???С какого автомобиля???Заранее спасибо!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 27 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2015 я себе щас в торпедо 2140 тулю приборку от Вольво 240 очень не плохо должно получиться) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 27 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2015 Внедрение нештатной панели - всегда колхоз. Там подрезали, здесь урезали. А швы, воздуховоды? Почему нельзя доработать сток? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 17 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2015 Внедрение нештатной панели - всегда колхоз. Там подрезали, здесь урезали. А швы, воздуховоды? Почему нельзя доработать сток? на Вольво приборке все с этим норм ну не без урезов) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 17 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2015 Внедрение нештатной панели - всегда колхоз. Там подрезали, здесь урезали. А швы, воздуховоды? Почему нельзя доработать сток? колхоз обычно в исполнении а не в том чтоб поставить другой шиток, главное чтоб был результат, и оно потом не парило мозги по проводке и тп. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 18 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2015 колхоз обычно в исполнении а не в том чтоб поставить другой шиток, главное чтоб был результат, и оно потом не парило мозги по проводке и тп. я есче не закончил но тут можно посмотреть что оно будет https://www.drive2.ru/r/moskvich/1400505/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 18 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2015 конечного результата нет, и будет нескоро, дерзай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 18 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2015 конечного результата нет, и будет нескоро, дерзай. стараюсь) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 18 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2015 конечного результата нет, и будет нескоро, дерзай. есть новые фото седня задул торпеду) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 1 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2015 вот в чем я двигаюсь) осталось шпакленуть и покрасить) надо было на оборот кинуть верхнее фото уже с Эбоксидкой нижнее только пена 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 1 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2015 Я б тахометр вместо часов поставил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 1 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2015 Я б тахометр вместо часов поставил тахометр итак есть он маленький идет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 2 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2015 Я б тахометр вместо часов поставил если Люксовый руль то как раз норм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Osnastkaman Опубліковано: 21 березня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2017 А я заморочился переделкой от 2140СЛ 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 7 лютого 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2018 Идея оформления шкал для 2141 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 8 лютого 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2018 Инстал в люкс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 8 лютого 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2018 9 часов назад, SERGEYVFS сказал: Инстал в люкс. Ты делал??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 8 лютого 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2018 18 минут назад, Garri-g сказал: Ты делал??? А кто же, у нас что инсталяторов много, приборка акцент 2003 года. Делал ище летом, и подсветку, и пробег скрутил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз