Гість HALK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сегодня ехал и услышал стучание. Оно иногда чуствуеца на баранке. Что это может быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А под машину побоялся залезть)))) проверь рулевие тягы, сошку, шорову опору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість HALK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да там вроде все ок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 где стучит, как стачит, когда стучит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість HALK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Стучит когда едеш больше 60км . Где я написал, стучит так не очень громко и иногда это чуствуется на руле Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всё что угодно. Качать/искать. Колесо отвинтилось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 По какой дороге стучить: по-ровной или по колдобынах??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SFinX Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 подкачай шины и отбалансируй колёсы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А случаем машына от земли неотрываетса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість HALK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Стучит по асвальту. Ну сбалансировать нужно шыномонтажке. Для отрыва 70км маловато) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Mord Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ОДнозначно може бути шо угодно. Може ступиця розкрутилась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А на рулевую колонку нельзя списать?? У мя например она розбита и от этого у мя стучит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість HALK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Колонка у меня разболтана прилично и я только вчера услышал стучание Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість HALK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всё рулевому пи.. тоесть криндец . все там розбитое в хлам. нужно менять все а запчастей хвигу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Иван Сергеевич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 тоже стучит по не ровной дороге, после замены трапеции началось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість zomb777 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 у меня на 70-80 идет сильная вибрация справа,отдающая в руль. перебирал трапецию,так резинок хватило лишь на 7000 км. тоже репу чешу - явно вибрация есть следствие какой-то другой неисправности,а не первопричина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість zomb777 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 у меня на 70-80 идет сильная вибрация справа,отдающая в руль. перебирал трапецию,так резинок хватило лишь на 7000 км. тоже репу чешу - явно вибрация есть следствие какой-то другой неисправности,а не первопричина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість edim Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Было такое у меня.Разбираем,просматриваем,затягиваем подшипники ступиц.Если машину в сторону 'вдруг утром' начало вести-смотрим пружину со стороны увода-не лопнула ли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість zomb777 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 понятно! оттает - бу смотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Korchevatoe Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Здраствуйте подскажыте пожалуйсто у меня люфт на руле как мне его убрать???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сперва нужно определить происхождение этого люфта,а потом его устранить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Korchevatoe Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А подскажы пожалуйсто как установить прейсхождение ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Korchevatoe писал(а): А подскажы пожалуйсто как установить прейсхождение ???? открой книжку по ремонту там написано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
@rulja@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Загнать машину на яму и один человек пускай крутит руль,а второй смотрит где есть люфт. Если на рулевой трапеции,сошке и маятнику не наблюдается люфтов значит нужно регулировать рулевую колонку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Korchevatoe Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спосибо Большое!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз