RMaks Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 Купил по случаю, в ларьке на вокзале. Мне одному кажется, что они похожи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 Наверное знаменитый москвич в твоем городе,что брелки клепают) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 не гони))))) его с твоего делали))))) Диски, зеркала, ветровички.......... Ну а фотку я так понял ты делал уже после покупки такого брелка!? =))) Круть!!!!!!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 фотка сделана до покупки брелка, на драйве видел, та даже спици дисков так же расположены))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 :good:1 к 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fatik Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 и я себе такой хочу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Пожарный Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 И я б не отказался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 RMaks, может еще на вокзале купишь брелочков? На всеукраинской встрече многие захотят такой брелочек... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RMaks Опубліковано: 30 червня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 Дети вы малые )) Заказывал я его именно с этого фото и сделано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
сифон Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 класно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 Прикольно) и сколько стоит сиё чудо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
moskvichavtozapchast Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 классно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Metallica Fan Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 я бы хвостик отрезал и колечко в спицы колеса одел) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Instryktor_G Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 буга-га .. вокзал .. посмеялся )) мы жэ не Одессе ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 30 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 червня 2012 Я с первого погляду тебя раскусил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз