shmetal Опубліковано: 16 жовтня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2016 Я опен диагом через к лайн на планшете работал, скажу очень даже удобно. у меня тоже к-лайн есть, тоже подключаюсь иногда. Просто сканматик быстрее подключить, если просто для диагностики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 16 жовтня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2016 уже неплохо звучит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 17 жовтня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2016 Скан матик ето тотже кллайн, тгко с ключем в адаптере Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shmetal Опубліковано: 17 жовтня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2016 уже неплохо звучит Мне тоже нравится. Это двиг завёлся первый раз после переделки на 1.8 и сразу на инжекторе. :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 17 жовтня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2016 А сфотай всю проводку от сканматика вместе с разъёмом? Дорого оно вообще стоит щас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shmetal Опубліковано: 17 жовтня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2016 Где-то полтора года назад покупал за 1100 грн. б/у Это шнуры на разные разъёмы А это сам Сканматик из шнуром к компу А это мой к-лайник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 11 січня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2018 ну шо там с машиной, совсем гараж забросил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shmetal Опубліковано: 21 січня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 січня 2018 В Thursday, January 11, 2018 в 12:37, dimasldo сказал: ну шо там с машиной, совсем гараж забросил? Та розповідати і нема чого, їжджу і все :-) Планую якось почати відкатку прошивки по ПЦН І БЦН, хоча машинка і так добре їде і витрата палива хороша, тільки при ХХ на прогрітому трохи потрухує мотор, ось із-за цього і хочу спробувати відкатати. А ще хочу глушник замінити на якийсь нормальний з 50-им входом, бо в мене стоїть один саморобний резонатор і резонатор GM, надоїв гул в машині. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз