Саня м408 Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 Гляньте пожалуйста. Так ? Похоже что 17 это и есть реле стартера на твоей картинке. Да честно говоря не знаю,но контакты подгорают. Может его у меня нет на самой машине,я честно говоря не смотрел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VictorP Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 Да, + на 30 тянуть от силового плюса (провода по толще). 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня м408 Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 Да, + на 30 тянуть от силового плюса (провода по толще). Ага, спасибо большое,а силовой полюс, это от клеммы + на АКБ имееться в виду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VictorP Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 АКБ, амперметр. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 27 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2013 У меня лично как учили, плюс с реле фар. А еще лучше брать реле с подключаемой парой. Можно вариатор без стартера замыкать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VahaShprot Опубліковано: 31 грудня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2018 В 16.03.2012 в 19:10, shmetal сказал: Я на своем уже год езжу с кнопкой вместо замка зажигания, там нет ничего сложного(по крайней мере на 2140). Вот фото как это выглядит. Я вообще поставил поворотный тумблер от какого-то трактора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
.... Опубліковано: 9 лютого 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 9 лютого 2019 В 31.12.2018 в 12:55, VahaShprot сказал: Я вообще поставил поворотный тумблер от какого-то трактора. У меня кнопка была года три. Понтово, но не безопасно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.Vader Опубліковано: 9 лютого 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 9 лютого 2019 1 час назад, Nicholas сказал: Понтово, но не безопасно Хрень это всё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз