Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Их еще надо настраивать !!хочу попробовать поменять жиклеры как оно будет а сенхронезиревали сами! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ты машину замерял? на 402м или до сотни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Нет еще а ты ?? вот потеплело может куда нибудь поеду на чемпионат в каком нибудь любительском классе поучавствовать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И я еще не замерял. Щас надо ее обкатать немного потом буду ставить горизонталки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну правильно я тоже обкатывал на одном карбе ! но ща потехоньку ищу всяких доноров для другого ДВС с длинным шатуном и Т- образными поршнями ! на 80 колене думаю должен ехать лудче этого ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Во преобрел седня сидушечки !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 сикоко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Denismu4itel Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Может поподробнее про прямоток с нержи.Желательно и с чертежом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привет а скока вот те дальние что стоят за ними. Может поможеш мне с приобретением тех??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да так дороговато ну а что делать !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А прямоток один такой в своем роде делали по месту меряли крутили забивали и т.д !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привет а скока вот те дальние что стоят за ними. Может поможеш мне с приобретением тех??? Дак а те дальние почем??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привет!! Вроде 1300 промил но мне уже говорит будет хорошая скидочка если что !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да сидухи выморили меня сегодня ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А ты купил себе регулятор давления топлива? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYCH писал(а): А ты купил себе регулятор давления топлива? Нет еще но уже заказал жду хочется орегинал !! и еще топливный насос низкого давления !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А лямбду широкополосную? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 нет а ты что будешь ставить !?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 блин ставить дорогое удовольствие поней конечно можно хорошенько настроить смесь. Скорее всего будем пользоваться прозрачной свечей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYCH писал(а): блин ставить дорогое удовольствие поней конечно можно хорошенько настроить смесь.Скорее всего будем пользоваться прозрачной свечей. Да я так свечей себе проверял и немного подстраивали !! тоже такая штука имеется !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
grygoriy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А ТО с переделанными задними дисковыми проходится каким образом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bond Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Как обычно через знакомых все в течении пару дней или за день как получится !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
grygoriy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Эта... А за пределами области товарисчи милиционеры претензий не предъявляют?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А это не в их компетентности. ТО - пройдено? Пройдено, вопросы? Они не имеют права начинать проводить прямо на дороге внеочередной технический осмотр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
grygoriy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну а официально переделки ходовой в Украние запрещены? нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз