Перейти до вмісту

grygoriy

Москвичеводи
  • Публікації

    439
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про grygoriy

  • День народження 05.10.81

Converted

  • Авто
    М 2140
  • Год выпуска авто
    1983
  • Откуда
    Тернопіль
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

grygoriy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Репутація

  1. grygoriy

    Объявы с инета (шины/диски)

    Диски 14 москвич с зимней резиной. 2500 грн. м. Дніпро https://www.olx.ua/obyavlenie/diski-14-moskvich-s-zimney-rezinoy-IDJQtKP.html#c355bf8af6
  2. grygoriy

    ИЖ 412 "Желтый мустанг"

    Нужен хороший сварщик, целость балки и точнейшая геометрия после операции
  3. grygoriy

    ИЖ 412 "Желтый мустанг"

    Целые б/у шные балки могут внутри быть подгнившими. Я себе после трещины в стакане купил бушную балку обварил ее по стыках ("Москвич для трудных дорог") и покрасил (вышло плохо). Заодно ревизию лонжеронов в местах крепления сделал.
  4. Останній раз як їздив в Закарпаття в якості навігатора запускав на мобілці програму MAPS.ME. Карти офлайнові на основі OpenstreetMap. Прокладання маршруту із ручним коригуванням за потреби. Закладки. Списки. Пошук об'єктів по тексту. Безкоштовна. Всім задоволений. (Тільки моя мобіла перегрівалась і переставала заряджатись через годину постійної роботи в машині)
  5. grygoriy

    Москвич 2140 Podarok Edition

    Свердлити і ставити болт мені здалось набагато складнішим ніж просто поставити гумові втулки (я знав про такий варіант). Не претендую на правоту і фективність рішення. Так інші гумки гівняні і не той розмір. Судячи з внутрішньої поверхні саме цих амортів Al-ko це ніякий не сайлент блок в книжному розумінні а просто відлита в корпусі втулка котра не "приварена" до вуха. Я взагалі сумніваюсь що в москвича в задніх амортах треба "сайлент блоки". Все таки кут скручування більший ніж в підвісці Шніви. *** Тест драйв на зимових колесах і підсилених ресорах показав набагато краще проходження "пральної дошки" в іншому неприємно жостко :-) (через конфіг конкретно моєї ходовки я думаю). (до оригінальних втулок можна повернутись при бажанні вони цілі і не пошкоджені)
  6. grygoriy

    Москвич 2140 Podarok Edition

    Отже. Нарешті замінив задні "амортизатори" на шнівські газ-мас виробництва AL-KO. У верхні розсвердлені вуха вставив вазівські болти діам. 12. В нижніх вухах амортизаторів випресував резинові втулки. Склалось враження що гума до заліза і не була "приварена". Всередині вухо пофарбоване, отже це не "сайлентблок". Внутрішній діаметр вуха 26 мм. Внутрішній край вуха зробив дрелькою більше конусним і вставив гумові вазівські втулочки трохи підрізавши їх. Звичайно тре щось нормальне поставити відповідного розміру Д 26 х Ш 32 . Поки тест драйв показав що менше гремить зад на "лежачих". Тре більше часу і викинути лишні листи із "підсилених" ресор.
  7. Распорочка которая держит шумку на капоте и сама шумка? В багажнике декоративные черные пластмасски на арки колес и заднюю часть багажника (закрывает фары)?
  8. Ну намагався знайти "саме дешеве рішення" але варто брати готові системи: LM-1, LM-2, LC-1, APSX D2 Digital Wideband O2 Air Fuel Ratio Controller Gauge Kit , AEM X-Series 30-0300 Wideband UEGO Air/Fuel Ratio Sensor Controller Gauge
  9. Задача: вимірювання відношення повітря-паливо (AFR) з допомогою лямбда-зонду за мінімальні гроші для налаштування карбюратора. Компоненти: китайський широкополосний (wideband) лямбда-зонд та китайський показометр. Бюджет: 44 у.о. + 12 у.о. = 56 у.о. (без доставки) 1) широкополосна лямбда "0-5V 3737 Air Fuel Wideband O2 Oxygen Sensor Innovate For LM-1 LC-1 LSU4.2 PLX" Функції: вихідна напруга датчика: 0-5 В; контакти: 6 штук 2) показометр EPMAN vjltkm ep-ga50aifr "Epman Racing 2" 52mm Digital Color Analog LED Air / Fuel Ratio Monitor Racing Gauge For BMW MINI COOPER S EP-GA50AIFR" Функції: діапазон значень: 10-20 AFR; цифрова роздільна здатність (Digital Accurately): Every 1AFR. вхідна напруга датчика: відповідно до моїх пошуків повинна бути 0-5 В, оскільки цим показометром комплектуються деякі готові комплекти.
  10. grygoriy

    Тернопіль

    Йосип Сабура. м. Тернопіль, гаражний кооператив Залізничник, в Текстильна 22. майже всі види робіт по москвичам, крім карба. телефон О97 355 один 2 9 один
  11. grygoriy

    Москвич 2140 Podarok Edition

    Куплено неварену балку 1 шт. - 1000 грн.
  12. grygoriy

    Москвич 2140 Podarok Edition

    Щоб не текло масло із осей звичайно. Зараз 400 км після встановлення - все сухо.
  13. grygoriy

    Москвич 2140 Podarok Edition

    Ланос-печка все ще не інстальована. :-) Сьогодні поставлено бензонасос із знятим ричажком підкачки. Отвори на епоксидці. Прокладки попались в комплекті не пароніт а м'які червоні. Подивимося чи буде текти.
×
×
  • Створити...