Feanor Опубліковано: 10 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2015 2110 з вбудованими комутаторами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 10 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2015 Ясно. Я не знаю. Я зрозумів шо в твоєму ДБСЗ буде те шо моєму, один ДХ +інвертор на 2 канали, тіки в мене комутатори. А не вийде підлючити паралельно ДХ ще й комутатор, хай собі працює тільки на тахометр? Треба б мабуть це обговорювати в темі по ДБСЗ, бо оффтопимо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Feanor Опубліковано: 11 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2015 Не, у мене "Бюджетна самопальна", конструкція чудово фуричила на попередньому москалі, тепер хочу зробити те саме, тільки без комутаторів - менше проводки ліпити, дешевше, по ціні модулі 2110 і 2111 приблизно однакові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SECU-3.ORG Опубліковано: 25 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2015 Доделано лямбда-управление клапанами ЭМР и ЭПХХ. Если кто хочет заменить старую систему LADA AXTEC AFR, то добро пожаловать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
27-й Опубліковано: 27 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 грудня 2015 апну темку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Feanor Опубліковано: 28 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2015 Ткните носом в графики уоз для узам 412 с мпсз(не дефорс) - нужны для ковыряния трамблера с дбсз. так как распостранение возгорания с дбсз происходит иначе, стандартные кривые трамблеров не есть оптимальными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 29 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2015 Дома есть накатанные на полторашке для МПСЗ-Ж Подойдут? Двиг 412 или 331? 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Feanor Опубліковано: 29 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2015 Подойдут! двиг 412. Буду благодарен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 29 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2015 открыть есть чем? В архиве несколько наборов кривых и прога+хелп к ней для их открытия. Вот тут форум по МПСЗ-Ж. там тоже есть инфо. МПСЗ-Ж_кривые_прога.zip 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DreaMinder Опубліковано: 29 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2015 так это на 412? тоже благодарю. Если у кого есть на 331.10, было бы неплохо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 29 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2015 там есть и на 331. и коректированные мной. и под ГБО. 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Feanor Опубліковано: 29 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2015 спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SECU-3.ORG Опубліковано: 12 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2016 Проект SECU-3 в Facebook https://www.facebook.com/groups/secu3club/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SECU-3.ORG Опубліковано: 17 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2016 Готовые платы 4-х канального драйвера низкоомных форсунок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SECU-3.ORG Опубліковано: 18 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2016 В готовом виде: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SECU-3.ORG Опубліковано: 12 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2016 Появились платы SECU-3 Lite новой версии с поддержкой ДТОЖ и другими мелкими усовершенствованиями http://secu-3.org/?p=3894〈=RU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
27-й Опубліковано: 13 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2016 Появились платы SECU-3 Lite новой версии с поддержкой ДТОЖ и другими мелкими усовершенствованиями http://secu-3.org/?p=3894〈=RU можно телефон для связи. Нигде не нашел. спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SECU-3.ORG Опубліковано: 5 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2016 Доделан газовый дозатор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
27-й Опубліковано: 5 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2016 Доделан газовый дозатор. где почитать? П.С. связь только через "вконтакте"? можно телефон для связи. Нигде не нашел. спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DreaMinder Опубліковано: 3 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2016 кстати, МК для МПСЗ - ардуино за 3$. На машину не ставил но испытания прошел Все таки вышло немного не МПСЗ. Но кулибиным, думаю, будет интересно. https://www.drive2.ru/l/9814880/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз