abu132 Опубліковано: 31 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2011 У кого есть чертёж съёмника рулевых тяг? Поделитесь пожалуста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 31 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2011 У кого есть чертёж съёмника рулевых тяг? Поделитесь пожалуста. чойта как-то маловато информации. скажи хоть на какую машину чтоле... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
abu132 Опубліковано: 1 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2011 чойта как-то маловато информации. скажи хоть на какую машину чтоле... Да 40 ой у меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 1 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2011 Я ж уже чертил и выкладывал пример. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
abu132 Опубліковано: 1 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2011 Да я чёто не нашол. Где искать то? Может ссылку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 1 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2011 http://moskvich.net/index.php/topic,6937.msg219961/highlight,.html#msg219961 Мой пропал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
abu132 Опубліковано: 1 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2011 Чёто не получается. Нажимаю на ссылку и открывается главная страница форума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
neouman Опубліковано: 2 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2012 Скиньте пожалуйста чертежи!!!!!! Мне тож ооочень надо!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 2 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2012 а молотком в торец не вариант? Мне сделаете,начерчу с размерами? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 5 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2012 вот или вотъ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparkle Опубліковано: 5 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2012 так на базаре продаются, правда одноразовый вариант, я уже 3-и сломал, а только 2-ва раза тяги менял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2012 1 усилия не хватит 2 не зацепит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 5 листопада 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2012 1 усилия не хватит 2 не зацепит не ну .... я ж не сам придумал ... я вот таким пользуюсь -Помогите определить девайс, и всего там хватает а 2 - точно такой в продаже есть вон Sparkle уже их замучил несколько штук Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Григорыч Опубліковано: 17 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 грудня 2013 Раньше их продавали на рынках. Если не ошибаюсь должен быть надо посмотреть на выходные в гараже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 17 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 грудня 2013 юзал вилочного типа, П-образная скоба с одним болтом. снимал на раз-два Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз