Stas Опубліковано: 10 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 липня 2011 Поздравте я снова в рядах!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 10 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 липня 2011 Теперь предстоит сделать из него ракету Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 10 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 липня 2011 поздравляем, бампера будут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 10 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 липня 2011 Если это тот, который я думаю, а это скорее всего он, то он и так не волсипед, но зная твой уровень уверен - ракету ты из него сделаешь, да еще какую! Поздравляю с возвращением в клуб, это очень хорошо, я очень рад, и думаю не только я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2011 Спасибо за встречу!!! Бампера будут но спереди Голова 248-я уже бурится сегодня начнём снимать заднюю подвеску(ноу ресоры) Думаю какую турбину брать может кто посоветует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 11 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2011 Бери хорошую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 11 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2011 Оу, похож на москвич Тараса.... :beer: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 11 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2011 Оу, похож на москвич Тараса.... :beer: так это он и есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2011 Теперь мой!!! Но работы над ним до утра Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 11 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2011 А какова судьба твоей красной Москвы ?А то после того как форум слетел про нее ниче не слышал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 12 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2011 Красная продана по запчастям Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 12 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2011 дануна...Тарас продал белого? Дуть будешь в конфиг этот или разожмешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 14 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2011 знатные люди, знатное железо.... уверен, так просто он ездить не будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 14 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2011 А Тарас сейчас на чем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 3 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 серпня 2011 Потихоньку пока заменил сёдла и грызу колено Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 4 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 серпня 2011 Потихоньку пока заменил сёдла и грызу колено С возвращением в нашы ряды!!!!!!! а сёдла класно получились, под какой клапан и розмеры его? сколько содрали за замену седла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 4 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 серпня 2011 Содрали 130 у.е Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 5 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2011 Содрали 130 у.е никуя себе 17$ за седло не кисло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 5 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2011 Ну Ваха у нас и не на много дешевле будет. думаю где то по 80 грн седло. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Вот догрыз колено и начали бурить бошку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 погрыз колено неплохо сколько в весе снял с него? , балансировал его или нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
andre-simf Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Поздравляю с возвращением! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 11 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Вес не мерял Балансировать вместе с мах+корзина и диск 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Хороший шарик, у меня тож такой есть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Ребята, продайте Шаровую фрезу! или подскажите где купитЬ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз