jeri Опубліковано: 15 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2011 Спасибо- принял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 16 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2011 BMW 5x120 7j15H2 ET15 AUTEC Germany Меня смущает только вылет, еще не примерял, резину обул 195/55 hankook Я думаю что будет нормально, вот только ставить нужно без проставок, чтоб колёса прятались в арки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
saha Опубліковано: 16 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2011 BMW 5x120 7j15H2 ET15 AUTEC Germany Меня смущает только вылет, еще не примерял, резину обул 195/55 hankook Я думаю что будет нормально, вот только ставить нужно без проставок, чтоб колёса прятались в арки. Ну да без проставок, и прятать полюбому буду, так как хочу занижать)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2011 Привет ,радиатор печки от тазика? хочеш себе вколхозить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
saha Опубліковано: 20 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 Привет ,радиатор печки от тазика? хочеш себе вколхозить? Та не вроде москвичевский... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 20 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 та вроде не москвичевский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
saha Опубліковано: 20 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 Попаду в гараж обязательно посмотрю)) Сейчас подготовка диплома полным ходом идет))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 20 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 ты не отвлекайся, делай всё последовательно, тогда толково будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз