Miha Опубліковано: 2 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2023 Шановна спільното! Радий вас усіх вітати на оновленому форумі! Ми трошки дуже сильно застрягли на старій версії форуму, старому і дуже дорогому сервері, де за багато років з'явилась купа негараздів. Багато роботи було зроблено, ще більше попереду. У зв'язку з тим, що ми за один раз перескочили через кілька важливих оновлень і перемістили повністю форум на новий сервер, в подальшій роботі може виникати багато глюків. Я всі глюки фізічно відслідкувати не можу, тож давайте писати тут ті косяки, яких не було на старій версії, а тепер з'явились. Але основна мета переїзду була все ж позбутись дорогого серверу. А тому багато чого буде дороблюватися вже в процесі експлуатації. Зараз точно можу сказати, що не працює відправка імейлів. Найближчим часом це буде вирішено. Єдине, я не впевнений, чи гарна ідея включити тут обговорення роботи форуму для всіх користувачів? Якщо модератори вважають, що можна писати в цю тему, тоді включіть, будь ласка) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 2 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2023 Нарешті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 2 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2023 Думаю шо можна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 3 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2023 Курсор не виден. С датами публикаций проблемы. Показывает проценты. И в разделе "активность" сплошная тарабарщина. Слова местами перепутаны. А можно мне кнопку чтобы можно было почистить свои вложения? Удаление в темах не помогает. Хоть на недельку)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 3 листопада 2023 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2023 Про курсор ти не перший, хто каже. Але я не можу зрозуміти - як це?) У мене всюди показує. Дати публікацій і активність - то проблеми перекладу. Бо не повністю сумісний старий переклад із новими версіями. Але я вже знайшов, як вирішити, тож зроблю. В українському перекладі частково вже пофіксив 😉 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 3 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2023 Курсора просто нет. Можно только догадываться где он)). Зато посты сразу публикуются и не дублируются. А чата в этой версии тоже не будет? Попробовал писать на других сайтах. Везде курсор есть. Нет только здесь и на детали.зп Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 4 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2023 Открываем новое сообщение, а там старый текст. А можно убрать слово "лучших" в самом низу каждой страницы? Ну не скромно так о себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 4 листопада 2023 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2023 Коли нажимаєш відповісти, а там старий текст - у мене таке було ще на старому форумі. Це косяк цього модуля написання тексту. Тут я нічого не можу зробити( А підпис внизу треба змінити. Що там краще написати? Чату скоріш за все не буде. Той що був більше не розробляється і не оновлюється. Інші платні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 4 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2023 2 часа назад, Miha сказал: Що там краще написати? Та ничего там нового писать не нужно, просто убрать одно слово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 4 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2023 Появился курсор. Спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 8 листопада 2023 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2023 Нарешті! Спільними зусиллями разом з @chaika , @MADCAT, @SCHNAZZY запустили українську версію форуму! 🥳 🎉 🥳 🎉 🥳 🎉 Але (як завжди)) так як у нас була дуже застаріла версія перекладу, то багато фраз не сумісні з теперішньою версією. Тож якщо хтось помітить англійський текст, або якісь незрозумілі символи, чи безглуздий набір слів, будь ласка, напишить в тему Чат, бажано прикріпити скріншот і лінк на сторінку, де робиться то неподобство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 8 листопада 2023 Скарга Поширити Опубліковано: 8 листопада 2023 Можливо варто замінити на "Додати тег" і "Поширити" або "Поділитися". Але не знаю чи треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts