RoCkY Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Я и не ожидал что машинка такая хорошая выйдет)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 может кто хочет дрэг поганять?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Я и не ожидал что машинка такая хорошая выйдет)) Да, кстати, я тоже построил 240й теперь могу составить ОЧЕНЬ здравую конкуренцию, не так ли Рокки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Всё так)) Ты серьёзный противник! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 как сервер называетса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 как сервер называетса погамать хош? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 7 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Ребята, я наконец нашол свой 240, теперь посмотрим кто кого, а то в сейвах запутатся можна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 ГДЕ ВАС ИСКАТЬ, памагу как никак Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 ГДЕ ВАС ИСКАТЬ, памагу как никак а чем ты на м хочешь помочь? ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 погамать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Provokator Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 ну если хош погамать, то ищи в этой теме мою аську, и пиши туда, ато так мы каши не сврим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 8 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2011 Ну да вон мы, асями обменялись и договариваемся там) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Кто-то ездит еще в НФС 2? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
масян Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 антиквариат) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз