Sergei2010 Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 Умирает тех раздел, процветает барахолка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 Та ладно. Ты сам то что строишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 ВОВ,строю,выщитываю, придумываю. Не стоим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Димас Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 Парни,подскажите,на сколько можно наш блок фрезеровать? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 Если отпилить помпу , то пилить можно до гильз. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 Ребята подскажите уже нет желания читать этот раздел 3 раз, пока до конца прочтешь в голове каша.))) в общем есть такой вариант: купить Шатуны с поршнями и пальцами( в общем весь набор ШПГ) с 2jz-ge. Стоит ли брать его? Какие переделки нужны, фрезеровка может,токарка или фиксация поршня ? В общем какой геморрой предстоит пройти что бы установить эту ЩПГ., П. С буду ездить на газу нужно что бы компресия была хорошая. Огромное спасибо заранее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 я перечитывал раз 30 )). Поставил от 2ЖЗ, где-то в теме про весельчак-У есть как я собирал мотор, но поршень под газ там не годен, я голову пилил почи до шпилек и СтСж не высокая все-равно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 10 минут назад, chaika сказал: А циковки в поршнях делал под клапана? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 потрать время, найди тему, нади где я все описывал, там все, все-все-все-все с описаниями и подробностями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VICTOROVI4 Опубліковано: 9 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2017 5 минут назад, chaika сказал: ок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
27-й Опубліковано: 31 березня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2018 тема интересная. А кто-то обобщал данные по размерам шатунов? Если да, просба выложить в одном посту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз