chaika Опубліковано: 24 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 24 грудня 2014 то цитата з одного класічєского проізвідєнія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 25 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 шухер ребатки! 3 заявки есть! охтирка ви як? альо? я хо поучаствувать!(( можу встрітить усіх де скажите! провисти, город показать. може даже шашли пожарить, пивка дернуть. вибачте але посилить нема де.((( перепрошую ((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 прикину расход, и подумаю)))) до Полтавы с Киева не так далеко))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 я 28го на роботі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 прикину расход, и подумаю)))) до Полтавы с Киева не так далеко)))300 км. Бензин по 17 грн.считай) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 26 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 грудня 2014 прикину расход, и подумаю)))) до Полтавы с Киева не так далеко))) не сочтити не не заготиприемство но я думаю тим хто далеко не вигодно їхать шоб поучаствувать в якомусь КВН(образно), і поїхать обратно я 28го на роботі. пойняв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 (змінено) https://vk.com/tazubassu?z=album-11490822_208648023 по фоткам видно движуха була не хилой! а я без машини(((( Змінено 28 грудня 2014 користувачем BonjornoПопуас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 28 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 а ты где? чо было-то на мероприятии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 а ты где? чо было-то на мероприятии? я нигде. незнаю что было просто отчет виложил шо мероприятие прошло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 28 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 я тут краем уха наслышал что после НГ гоночки в Полтаве будут, мне обещали сообщить когда, мечтаю приехать, если грошы будуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 я тут краем уха наслышал что после НГ гоночки в Полтаве будут, мне обещали сообщить когда, мечтаю приехать, если грошы будуть. таки вроде да. на мой ДР гонка припала, http://ta.pl.ua/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-snow-attack-series-stage-i/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 28 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 отак, а чувак той шо мені казав шо потом скаже коли , уже зарегістріруваний. Штурманом поїдеш єслішо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2014 отак, а чувак той шо мені казав шо потом скаже коли , уже зарегістріруваний. Штурманом поїдеш єслішо? та яб с удовольствием но гості явно не поймут)) хотя хочиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2014 Так шо ж там і як було, хто в курсах? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 ще сам не дивився Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 4 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2015 =) Весело. =) Весело. =) Весело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 4 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2015 =) Весело. =) Весело. =) Весело. харе бухать))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 4 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2015 Та не бухаю я вже, три доби бухав в Карпатах. З мене вистачило. Це атхадняк. =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз