roko Опубліковано: 18 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2013 Сегодня понедельник а форум не включается???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pusha Опубліковано: 18 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2013 у нас как всегда печалька с форумом((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 19 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2013 Уже вторник, а форума всё нету. Кто знает что там случилось, поделитесь информацией) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
john Опубліковано: 19 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2013 Жека забанил весь форум? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 19 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2013 Веб-страница недоступна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 19 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2013 Судя по всему там навернулся сервак и его отключали. Сейчас сервак включен, апач поднят. Но он девственно чист))) Ждем пока туда зальют усё) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 19 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2013 Самое интересное, одномоментно навернулся и http://moskvichavtozapchast.com.ua, тоже харьковский сайт. Также заметил кратковременные отключения и Харьков-Форума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Geka Опубліковано: 19 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2013 Артем сейчас разбирается с форумом. Возникли проблемы с сервером еще в пятницу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 20 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2013 Борьба с сервером продолжается? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pusha Опубліковано: 20 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2013 а то др клуба так и не обговорен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 20 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2013 а то др клуба так и не обговорен Есть этот форум, есть группа в контакте. Можно обговорить ведь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Geka Опубліковано: 20 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2013 Работает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 И вновь наш форум умер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pusha Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 я думаю что пока мы не перейдём на платный хост проблемы будут регулярные.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ar_rn2001 Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 Так а в чем проблема перейти? Вначале поддержим ресурс, а потом реклама его будет финансировать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
p.artisan Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 Дык в чем вообще проблема перехода на нормальный хостинг! Конечно поможем!))) С наступающим новым годом всех! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Geka Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 С Новым Годом, дорогие одноклубники!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pusha Опубліковано: 31 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2013 с новым годом!Ура! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
p.artisan Опубліковано: 1 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2014 Харьков, как Москвич - живее всех живых Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
roko Опубліковано: 1 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2014 С новым годом пацаны.А то форум наверное опять слетел))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 1 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2014 С новым годом!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 С новым годом пацаны.А то форум наверное опять слетел))) Я думаю, нам всем уже давно пора переезжать на общеукраинский сайт. Харьковский сайт мало того, что всё время валится, так у нас там и движения совсем нет, по 3-4 сообщения за день всего ... 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Prime Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 Я думаю, нам всем уже давно пора переезжать на общеукраинский сайт. Харьковский сайт мало того, что всё время валится, так у нас там и движения совсем нет, по 3-4 сообщения за день всего ... тебя никто на харьковском не держит же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ar_rn2001 Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 Я думаю, нам всем уже давно пора переезжать на общеукраинский сайт. Харьковский сайт мало того, что всё время валится, так у нас там и движения совсем нет, по 3-4 сообщения за день всего ... Надо просто насыщать форум инфой, помимо продаж з/ч. Ну и ессно платный хостинг. Лично я готов внести посильный вклад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз