Brodyaga Опубліковано: 3 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2014 Так там де небыло никого! :-) Небыло, потом стало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 3 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2014 ну и я мельком был. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jmeka Опубліковано: 4 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 мощно)))) в Никополе иногда больше народу собирается))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 4 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 ну и я мельком был. Неправда - тебя не было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 4 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 был Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 4 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 ну и я мельком был. Неправда - тебя не было был А вы не подерётесь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 25 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 червня 2014 вот такое у нас намечается, я еду. http://www.extrimcross.com/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 25 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 червня 2014 Шот я тоже захотел!))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 25 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 червня 2014 ну так надо ехать, я уже там был понравилось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 25 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 червня 2014 Я мож тоже поеду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 25 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 червня 2014 Мля, а я уже буду на работе в утреннюю смену... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 Я буду участвовать... на Саниной машине 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 Да, посмотреть бы такое Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 Да, посмотреть бы такое как я на Санька машине буду участвовать в гонках на выжывание -??? Да!!! На это стоит посмотреть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 Я тоже хочу это видеть !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 ну и флудеры, я даю добро, абсолютно серьезно, делаем сцепление, а то педаль провалилась и вперед. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 Саня, можно и без сцепы)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 коробку убъет, не интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 я даю добро, абсолютно серьезно, делаем сцепление, а то педаль провалилась и вперед. А?! Шо?! Сань, ты чё, на машину поссорился? Добровольно на растерзание её отдавать? Завтра, под пиво с коньяком, проведу с тобой профилактическую беседу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 26 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2014 Он же на море? Или вы вместе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MerlinZP Опубліковано: 1 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2014 ну шо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 1 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 липня 2014 Где? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 2 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 липня 2014 Кто первый сказал "ну шо?" тот бежит за бутылкой!))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MerlinZP Опубліковано: 2 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 липня 2014 легко а кто поехал га гонки? где фотоотчет? ЗЫ Валерчик у меня кажись еще и помпа помирает вроде зашумела, получу зарплату и загоню к тебе в Пн-Вт, чтоб в Пт забрать. аммо, помпа и таки передней подвеске пипец. ты как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 2 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 липня 2014 гонки в эту субботу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз