NAPASYAN Опубліковано: 30 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2015 о, а я рабатаю... хоть и до полчетвертого, но работаю... да и не на коне((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 Будет кто 31? Я буду, а вы? нет роботы -> нет денег -> нет топлива наберусь смелости приеду на тролейбусе, субота свободна, как бы откуда ехать будете? Непнунище а ты что не придешь? а по рюмашке))) Там солекс от Васи (AZLK-2140) из Макарова,21041. Валит хорошо)))) кто вася? или солекс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 Я играю в заболелки.Кашель паскуда душит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 Не срослось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 Я играю в заболелки.Кашель паскуда душит! и не кому в гастроном сгонять а -я-я беда,ну тогда Серый выздоравливай рецепт знаешь Не срослось. ну тогда и я буду дома))) точнее крутить гайки, дедуля приехал на черном ИЖе с пробегом 30000км. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 У многих сегодня рабочий день. Какая на встреча??! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 Ну тогда и я буду сидеть дома... в засаде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 Шото приехал я сюда,погода гоффно,никого нету,уехал дальше... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 31 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2015 А вааще в поезде с Днепра ехал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 1 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 лютого 2015 А вааще в поезде с Днепра ехал Сменил Москвича на єлектровоза?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 1 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 лютого 2015 Я думал я крутой, на тролейбусе, а оказывается есть люди и на поездах... Вот только к парку Пушкина мне легче добираться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 1 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 лютого 2015 а сегодня погодка ух как))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 Сегодня кто то собирается? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 Хз.. я может пешком подьеду, если народ будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 Во скока??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 На работе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 Я вот хз... может и прийду как в гараже закочу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 Я (не)вероятно буду а может быть и нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 как всегда ничего не произойдет? или таки кто то будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 прибыл в 2 - пусто, прождав немного, когда хронометр изьявил 2:30 решил забить и отчалил с попутным ветром Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 У меня такое тож бывало))) все забили. я не приехал,ибо москвич дорого заправить. зато в гараже пересекся с Ozzy - так что у нас была своя встреча,с иномарками,блэкджэком и шлюхами 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 На работе. так и уменя сегодня рабочий денек,и погодка нормуль))) меня на демевке видел вчера?(расходились бортами) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 У меня такое тож бывало))) все забили. я не приехал,ибо москвич дорого заправить. зато в гараже пересекся с Ozzy - так что у нас была своя встреча,с иномарками,блэкджэком и шлюхами а у меня она сколько работы,что и забыл за встречу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 так и уменя сегодня рабочий денек,и погодка нормуль))) меня на демевке видел вчера?(расходились бортами) В поледний момент, просто спешил на дело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 28 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2015 а у меня она сколько работы,что и забыл за встречу Понаехало корчей)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз