MeanStreak Опубліковано: 22 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 22 листопада 2013 у меня работа аж по 8 число безпросветно и невылазно, так что тож, скорее всего, не будет.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 о.. это ж сегодня встреча? или я ошибаюсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 не, ещё 30 число тоже суббота.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 О 30-е! Подходит! Буду стараться, хотя для дуэли присмотрел отрезок дорого от пл.Шевченко до Пущи КП. Там частенько устраивают гонки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 О 30-е! Подходит! Буду стараться, хотя для дуэли присмотрел отрезок дорого от пл.Шевченко до Пущи КП. Там частенько устраивают гонки. поехали сегодня! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 поехали сегодня! Я же писал сегодня ДР жены! А завтра установка меБЛЯ. Мы же не работающие может во вторник? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 Я же писал сегодня ДР жены! А завтра установка меБЛЯ. Мы же не работающие может во вторник? в будни я не знаю... если неделя будет такая как эта, то точно нет..) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 23 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 О мужики я так ии не понял встреча сегодня была или 30-го будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 24 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2013 Все будет 30 го Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 24 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2013 30 встреча будет , я спецом отпросился на это число ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 28 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2013 кому говорящего зверя в москвич,могу на встречу привезти как говорится только у нас, и только 30.11.13г. парк пушкина Акция говорящий зверь за 99грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 29 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2013 Ну шо кто завтра будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 29 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2013 Ну шо кто завтра будет я пока еще не знаю. если мне дадут с детьми погулять,то меня не будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 29 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2013 постараюсь, но не обещаю... У меня все таки две дочки)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 29 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2013 Ну ,все на встречу завтра))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 29 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2013 постараюсь, но не обещаю... У меня все таки две дочки)))) Ну ты постарайся !!! Всё таки раз в месяц Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 30 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2013 Я буду 100% с собой беру младшего 6ти лет,любимая на работе,так что у кого детвора и ненакого оставить одевайте потеплей и в парк на встречу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 30 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2013 Приеду. Скорее всего Бобиком (оффтопкар) Это ж на 14.00? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 30 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2013 Приеду. Скорее всего Бобиком (оффтопкар) Это ж на 14.00? Ну да на 14:00 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 30 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2013 меня не будет к сожалению. мне наконец то дали детей. поэтому я еду гулять с детьми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka21251 Опубліковано: 1 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2013 Ян де там твои фото ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр_Semezkiy Опубліковано: 1 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2013 Ян де там твои фото ? Щас будут)30.11.2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 2 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 грудня 2013 Знатные у Яна "катки" будущий "monster jam" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 2 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 грудня 2013 Знатные у Яна "катки" будущий "monster jam" ))) все может быть))) в Киеве ведь нет ни одного настоящего монстра..... даже на шоу что недавно было, вроде как ииза бугра привезли одного... Я как то в этот раз забыл всех пфоткать))) есть толко это... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Liopold Опубліковано: 2 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 грудня 2013 Ян на таких котках,точно дурноватая зеленка ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз