--DEN-- Опубліковано: 1 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 лютого 2014 Внимание! изменились реквизиты! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 2 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 лютого 2014 ну что кто еще не сделал себе классный подарок? Сделаю обязательно! Можно в личку стоимость полного комплекта полиуретана (зад+перед) на Москвич 2140, всё кроме втулок рессор. И если можно, с учётом скидочки на количестве Очень скоро планирую брать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 2 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 лютого 2014 лс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 ну кто самый смелый? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 12 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 Дэн, помоему ты гдето писал что у тебя есть эластичка на КПП с полиуретана? или я ошибаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 на опель омега была Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 12 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 на опель омега была Она? под вазовскую коробку сделать сможеш? наверное цена будет космос?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 она, на вазо кпп если в серию и пойдет то будет гр 450 стоить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 12 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 она, на вазо кпп если в серию и пойдет то будет гр 450 стоить мда... пока я не готов отвалить столько) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 это предположение, но однозначно не меньше чем 300 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 12 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 А подушки ДВС 2141 делаете? Да и КПП тоже интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 нет, подушек нет и не ожидается 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 12 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 вот зря. давай сделаем 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 12 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 вот зря. давай сделаем Ну ты в курсе))) уже был вопрос) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 12 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2014 знаю :( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 13 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2014 нет, подушек нет и не ожидаетсяОчень жаль. Я думаю спросом они бы пользовались. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 14 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2014 я скажу больше, я уверен в этом 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 17 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2014 Сайленты получил, всё очень оперативно, доволен! Большое спасибо, буду заказывать другие изделия как только появится кэш! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 17 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2014 Приятного пользования) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 17 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2014 я скажу больше, я уверен в этом А все таки, если попробовать сделать подушки ДВС? например по технологии как на ВАГ? https://c-a.d-cd.net/2f160au-480.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ar_rn2001 Опубліковано: 17 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2014 Добрый день! Нужен комплект сайлентов/втулок/ромашек на 2141 (широкофар) Общую цифру - в л.с. и номер карты ПБ. Спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 17 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2014 Внимание , из за колебания курса евро изменилась цена! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 лютого 2014 Большое обновление!, теперь в прайсе более 900 позиций! спрашивайте! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 18 лютого 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 лютого 2014 список моделей на первой странице! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ar_rn2001 Опубліковано: 22 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 22 лютого 2014 Получил наборчик для моего Мося! Оперативно! Внешне выглядят очень добротно и аккуратно отлиты. Никакого облоя на полиуретане, заусенцов на втулках! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз