Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Я музику послухати не можу,бо воно хоче карту вибрати...заглючило-повторюється вічно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
quentin Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 хто хоче карту вибрати? чим заважаэ слухати музику? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Воно напевне в мене заглючило....постійно методично повторюється вже третій день Зверху реклама,а деколи зразу двічі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fargi Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 А воно це хто? Голос в голові чи що? Може з розгону в стіну допоможе... 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
quentin Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 якшо заважає реклама - нагугли Adblocker Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 А воно це хто? Голос в голові чи що? Може з розгону в стіну допоможе... ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SamikQ Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 А воно це хто? Голос в голові чи що? Може з розгону в стіну допоможе... ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Evgen Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Воно напевне в мене заглючило....постійно методично повторюється вже третій день Зверху реклама,а деколи зразу двічі это что у тебя за дрибидень такая ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 quentin дякую. fargi, а ти виявляється супер - мєго дотепний чоловік.... Evgen Реклама заглючила-дістає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fargi Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Так, я маю досить пристойне почуття гумору. А Вам рекомендую надалі задавати питання таким чином, щоб не лише ви їх розуміли 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Это в телефоне? Позвони опертору Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Буду старатись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Hunters Опубліковано: 24 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2013 это навигатор такое повторяет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 24 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2013 это навигатор такое повторяет? рекламный баннер в браузере Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 24 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2013 Баннеры используют контекстную рекламу, я однажды посмотрев детально в нескольких магазинах найк кросы. так я досихпор вижу кросы на в рекламе, хотя уже давно купил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
flash Опубліковано: 24 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2013 меня эта хрень тоже периодически раздражает, последнее время постоянно в Хроме баннеры выскакивают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igooor Опубліковано: 24 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2013 я в касперском интернет секьюрити включил антибаннер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз