alex_alzk Опубліковано: 2 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2014 Привет Rommу часов в 6 около Моста метро,видел еще на светофоре на площади славы,догнал только там) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 3 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2014 Привеи!! Спасибо что пустил в ряд))) у тебя заметная машина в зеркалах в отличие от серой массы осталлных. И трололо позавчера вечером зеленому 2140 с креслом на крыше, на шулявке у Юры Оззи во дворе не знаю кто но на заднем левом крыле разглядел коуглую клубную лейбу 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Леха по Бульвару летел. Да так что не заметил как я ему махал. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Фа-фа вчера днём Андрею Кондиту!) днём в районе Шулявки и депо довженка) Мы на Сиерре Ромма ехали, махали тебе в заднее стекло с Тимохой)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Ты мое заднее стекло засранное видел снаружи как выглядит?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Ты мое заднее стекло засранное видел снаружи как выглядит?))) да ну там все равно видно что кто то что то машет чем то)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Да, чемто машет, лучше б из окна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 5 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2014 Леха по Бульвару летел. Да так что не заметил как я ему махал. я когда летаю то не смотрю по сторонам))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 7 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2014 Поздний. типа гонкасегодня на парковке Эпицентра на Братиславскоймож клубный, за всеми "гаражами" не уследишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 7 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2014 фа фа синему 2140 на литье сегодня на воздвиженке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 7 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2014 мож клубный Он на фрунзе частенько стоит, было дело даже продавался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 9 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 жовтня 2014 Биби Лелику на индустриальном, де лоурайдер взял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 Угадаете кому..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 Фиме и Владу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 О, ты тут , мы тебя искали там... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 где? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 В гаражах, сразу вообще никого не было) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 В гаражах, сразу вообще никого не было) не понял.. кто где что меня искал? 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 На тайном клубном собрании у Ефима Владимировича, Цой тебя искал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 я теперь вкурил) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 15 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2014 а что за посиделки в середине месяца? Невезёт мне в етом году, что не ежемесечная встреча то я в селухе, а тут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 19 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2014 Где то я это тоже видел 15го числа, мой китаез в кадр не попал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 Что то на китайцев не обратил внимания Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 20 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2014 так спряталсо за Святогором 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 6 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2014 Фа-фа сегодня около 13-30Андрюхе Ndrey(3612)ехал в сторону Стеценка. Я ехал впереди и моргнул аварийкой. Зы. Был не на ИЖе своем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз