Санек ХХХ Опубліковано: 5 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 Кстати я уже тоже сменил работу на подобную твоей,щя после рейса пошёл на стажировку слесарем на сервис шкоду,там будет видно... 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 5 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 Кстати я уже тоже сменил работу на подобную твоей,щя после рейса пошёл на стажировку слесарем на сервис шкоду,там будет видно... Санёк, судя по всему, я тож скоро так же буду)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 5 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 Санёк, судя по всему, я тож скоро так же буду))Давай присоединяйся к стаду) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 5 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2015 больше стадо - меньше толку... лучше маленькими стаями... как волки ряды Москвичеводов СТОшников пополняются, ето хорошо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SKNYAZ Опубліковано: 15 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2015 Ой, и я напишу...Я строитель.......Будут вопросы рброщайтесь)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Опубліковано: 15 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2015 Ну и я свою харю добавлю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Brus693 Опубліковано: 15 серпня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2015 Напишу і яПрацюю майстром на заводі ТОВ "Продмашш" Черкаси. ТАк що маю доступ до станків і тих хто на них робить, завдяки цьому потихеньку відновлюю свій москвич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 9 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2015 Напишу і я Працюю майстром на заводі ТОВ "Продмашш" Черкаси. ТАк що маю доступ до станків і тих хто на них робить, завдяки цьому потихеньку відновлюю свій москвич ну так делай тему - типа выточу то да се... и токарям копейка, и тебе если не зажираться, тоже чтото капать будет... тут народ днем с огнем хорошего токаря не сыщет.. а ты)) шестерню разрезную хочу)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 9 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2015 Эй, падажды Янчик, скора всьо буит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 10 вересня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2015 Эй, падажды Янчик, скора всьо буит ага, так же скоро, как я Пашины калоши доделаю))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз