dnc Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 нашел на сландо 2141 позвонил хозяину пообщался и я попросил подробных фоток салона , он мне их прислал только что , но там руль справа я в шоке а то что он праворульный он не говорил нислова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 фото не вижу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 оно??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 загрузил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 там просто фотка зеркально перевернута. или отображина! кому як угодна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 похоже но верхняя полка немножко другая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
масян Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 зеркалка)))) смотрите тахометр и спидометр) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 зеркалка)))) смотрите тахометр и спидометр) +1 я про тоже.зеркально переверни обратно в редакторі і буде щястя 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 (змінено) перевернутое изображение...сравнить с той,что я выложил,то многое не сходится.Панель управления печкой,эмблема на руле.Даже элементарное-стрелки на спидометре и шкалы перевернуты. ЗЫ тест на сообразительность)))) Змінено 29 січня 2013 користувачем diduxim9 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Slavik Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 а я бы купил себе такой !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 тю бл , прастите я не собразил про стрелки , да и растерялся , я толком салон 2141 не видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 У нас в городе Запорожье ездит праворульный 41-й Москвич. Я сам один раз видел его в живую. До этого про него рассказывали. Вродь бы в Индию экспортировались... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 Это у мужика такой рекламный ход)Чтоб продать побыстрее! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 а позвонить и спросить с какой стороны руль не? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 глюк фотика. ибо стрелки лежат не в ту сторону. а так скорее всего бывают. хоть опытные образцы, но бывают) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 29 січня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Slavik Опубліковано: 29 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2013 У нас в городе Запорожье ездит праворульный 41-й Москвич. Я сам один раз видел его в живую. До этого про него рассказывали. Вродь бы в Индию экспортировались... ЖДЕМ ФОТО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 30 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2013 У нас в городе Запорожье ездит праворульный 41-й Москвич. Я сам один раз видел его в живую. До этого про него рассказывали. Вродь бы в Индию экспортировались... не красного цвета случайно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 30 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2013 та в той обьяве все фотки зеркальные - АЗЛК 2141 и расширительный бачок с радиатором справа и мотор не в ту сторону ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
АндрейПогребняк transiver Опубліковано: 30 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2013 Дык... Наверное и моторы УЗАМ были тоже праворульные. А если серьезно, то праворульки были - у меня где то даже есть заводское фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Эндрю Опубліковано: 30 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2013 даже приборка в милях есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 30 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2013 с правым рулем 41-х много, у нас в городе 4-5 точно все разного цвета. Те что я видел с ВАЗомотором, одного чуть не купил себе на запчасти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 18 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2015 Сёдня у нас белого видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз