BonjornoПопуас Опубліковано: 29 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 жовтня 2014 вроде с кахвэм определились, называетя "время есть". Шо, ганять будем? Заказывать на 5 или на 6 часов? ганять зависит от вас с саней и хто там ще захоче. А я седня уже белет купив, в 14 часов думаю буду у вас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 29 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 жовтня 2014 Я думаю часов на 6 будет нормально... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 30 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 завртра до обеду прошу сообщить желающим о намерениях Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 жовтня 2014 я буду. белет куплений думаю в 14 буду у вас. ну десь там в дорозі я позвоню. телефони есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 31 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2014 Я думаю всё будет хорошо и я буду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 1 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2014 http://vk.com/photo25709722_343061573 бухаем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 1 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 листопада 2014 http://vk.com/photo25709722_343061573 бухаем ошибка( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 а тут приспособа у Вовы електромобиль тут тусовка перекочувала до санька поже вторая часть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wikar Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 Красавчеги! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 Молодцы))) А шо, СВР тока с толкача заводится? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 Конечно же с толкача,это же москвич))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 на фоне ментовской тачки тут нас 7 человек в 41 переехали в новый кабак а тут унижают копейку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 А ВАЗ тут при чём )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 А ВАЗ тут при чём )))) как при чем? мыж москвичеводы! а нас вазоводы недолюблюют. вот дехто востанавлюет справедливость, испорожняя организм 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 Черти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 2 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 та пожгли и пофестивалили нормально. Артема седня в 3 часа дня усадили на автобус, а Саню Фарги уговорили на пиво с рыбой, взяли рыбьих хребтов 3 кг, пива 4,5л, усадили, и пошл к Саньку на кофе.))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 2 встречи в один день. Вечером за клубом смотреть то и некому было 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 почудили харашенько. завтра от имени дрона фотки выложу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 молодцы что собрались!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 3 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2014 фотки АНДРЮХИ а покажукая козу)) полтава -шостка санек офигел!))) офигели непонятно от чого)))) люблю фаргі )) а чайка дає подзатильнік)) семеро в тачці) С Андрюхених фоток поржав :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 3 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2014 Да....такие фото нужно прятать))))) Приезжайте почаще))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 3 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2014 Да....такие фото нужно прятать))))) Приезжайте почаще))))) мужики диван кончилса, и я упал, и ударилса головой))))) класно погуляли. по возможности будем приежать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 3 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2014 да, диван когда кончился ото ржали )))))))))))))))))))))))))))))) и еще когда в машине 7 человек ехали )))))))))))))))))))))))))), и как от ментов по этому поводу шифровались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз