bogdan Опубліковано: 18 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 вересня 2010 авто 90 р.в. 1.5 дефорс пробіг 25 тис. У2007 р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 18 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 вересня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
flash Опубліковано: 18 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 вересня 2010 приветствую! молодчага, процесс пошел. значит будет еще одна хорошая машинка в клубе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 Здорово покрашена. А шпаклевки нету совсем? От чего диски и какой размер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 19 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 могу предположить что Мазда 14е) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 19 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2010 Здорово покрашена. А шпаклевки нету совсем?От чего диски и какой размер? , шпакли э чучуть, перед покраскою не зробив проявку так є невеличкі нерівності ,а так нормально получилося.Диски мазда на 14 ширина 5j. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 Собирай быстрее! А у меня по документам тоже лотос! При прохождении техосмотра гаишник чего-то заподозрил - "а разве лотос - это желтый?" Я дурака включил, мол я его таким купил Один хрен за бабки все - отстал! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 20 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 Что Гобби - желтый уже знают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 20 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2010 408 65 р.в наш трудяга , Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 22 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2010 Питання:В який колір покрасити диски? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 22 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2010 Прівєт! Молодець класно зробив. На мою думку крась диски в чорний матовий колір, або в колір машини. Але якщо будеш чіпати ковпаки- то яка тобі різниця Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 22 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2010 Прівєт! Молодець класно зробив. На мою думку крась диски в чорний матовий колір, або в колір машини. Але якщо будеш чіпати ковпаки- то яка тобі різниця Дякую. Не,ковпаки не буду ставити , покрасити в чорний а кант диска в колір машини Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2010 Питання:В який колір покрасити дискі? в белый с черным кантом по кругу.и будет бомба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 16 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 немножко обработалл машину Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 16 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 Супорта об диски колесные не терли? Я за похожие, чуть не убил продавца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 16 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 це 14 там до супорта далеко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 16 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 жовтня 2010 Я ж то думаю. Там одну проточку не выполнили, так сказать. Потому и брал регенерированые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 18 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2010 Хорошая работа! Молодец! А коробку ВАЗ собираешься ставить? Момент подходящий... можно и тоннель переварить пока все разобрано... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vano_412 Опубліковано: 18 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2010 молодец, слушай а скажи пожалуйсто подробнее про диски ? и какая именно мазда на фото, пожалуйсто, если не сложно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 20 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2010 Хорошая работа! Молодец! А коробку ВАЗ собираешься ставить? Момент подходящий... можно и тоннель переварить пока все разобрано... спасибо D.mon ,не коробка останется родная . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 20 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2010 молодец, слушай а скажи пожалуйсто подробнее про диски ? и какая именно мазда на фото, пожалуйсто, если не сложно? диск 5j x14 5*114.3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vano_412 Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 молодец, слушай а скажи пожалуйсто подробнее про диски ? и какая именно мазда на фото, пожалуйсто, если не сложно? диск 5j x14 5*114.3 спасибо большое, получает только покупаеш эти диски и ставиш без переделок? покупать именно такие диски как у тебЯ? (такие?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 21 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 вань, я буду проставки ищо делать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vano_412 Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 а я фот хотел из таких ещё сделать разварки нема подойдут или нет? ну вообще мне такие как у тебя диски понравились, не сильно большие)))) и по виду всё должно подойти на 5+ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bogdan Опубліковано: 31 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 жовтня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз